-->

perjantai 26. lokakuuta 2012

The Hearing - Swallow

Pintandwefallista tutun Ringa Mannerin sooloprojekti The Hearing on vuoden ilahduttavimpia ja ihastuttavimpia kotimaisia tulokkaita.
Kun aikaisemmin tällä viikolla intoilin Pintandwefallista tutun Ninni Luhtasaaren Ninni Forever Bandista, huomasin myös, etten ollut kirjoittanut mitään The Hearingistä, vaikka olinkin kavereille kehuskellut sitä jo viikkokausia. Tilanne on siis se, että kun Pintandwefall on pitänyt matalampaa profiilia ja valmistellut ensi vuoden alussa ilmestyvää uutta albumiaan, yhtyeen jäsenet ovat aktivoituneet soolorintamalla.

The Hearing (= Ringa Manner + erinäinen määrä soittimia ja muuta laitteistoa) esiintyi syyskuussa verrattoman rennosti, hauskasti ja hurmaavasti Monsters of Popissa Tampereella. Välillä Mannerin sympaattinen sekoilu meni vähän turhan pitkälle, mutta kaikkiaan esiintyminen kääntyi kilometrikaupalla positiivisen puolelle. Varsinkin, kun Ringa on niin ässä laulaja.

En kuollaksenikaan muista livesetistä nimeltä muita biisejä kuin John Farnham -coverin You're The Voice, mutta mukana oli kaksi tai kolme todellä sykähdyttävää omaakin kappaletta.

Bands to Watch -listalle DING DING DING!

1 kommentti:

  1. The Hearing -keikkataltiointi
    http://www.youtube.com/watch?v=7NNoalNdEeo

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...