-->

maanantai 1. elokuuta 2011

Summer Waves Radio Yeah! (playlist)Nyt kun heinäkuu on ohitse, ajattelin tehdä jälleen soittolistan, lämpimien kesäiltojen, kerrostuneiden äänitekstuurien, dreampopahtavan tunnelman ja letkeän elokuisen chillailun ystäville. Jos (blogin mittakaavassa älyttömän suosittu) Summer Indie Radio Yeah! -soittolista oli diskoilevaan partyilyyn kallellaan, nyt ollaan kaikuisempien tunnelmien äärellä. Ei kuitenkaan 100% nukuttavien.

Soittolistan kokoamisfilosofia on pitkälti samanlainen kuin minulla aina. Eli iso osa biiseistä on oman genrensä standardeja/klassikoita/peruskauraa/10.0-tasoa, osa tuoreita tänä vuonna julkaistuja ja osa aika tuntemattomia omia suosikkeja. Joissakin biiseissä päästelee bändi, joissakin garagebandinsä kanssa klikkaillut makuuhuoneartisti.

Jos mieleen tulee biisejä ja/tai artisteja, jotka sopisivat listalle, niin ehdota toki. Ajattelin päivittää tätä tällä viikolla ehkä 10-20 kappaleen verran, joko lisäämällä biisejä samoilta bändeiltä tai kokonaan uusilta.edit. Ja tässä Spotify-versiot soittiksista. Kiitos Pekka!

4 kommenttia:

  1. Jee joo, samat sanat kuin tuo toisenkin soittiksen kanssa. Spotifyssa on vähän eri biisit, mutta teen jonkin version tästä ja siitä, kun ehdin.

    VastaaPoista
  2. Ensimmäisenä tuli mieleen jj - No One Can Touch Us Tonight.

    VastaaPoista
  3. Oookei :) ois tosi kiva, ku ei jotenki toimi mulle toi grooveshark!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...