-->

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Summer Indie Radio Yeah! (playlist)


Helooooouuuu pojat ja tytöt! Tein pitkästä aikaa soittolistan. Enkä minkä tahansa soittolistan, vaan Summer Indie Radio Yeah! -soittolistan. Jopa tietyllä logiikalla, minä kun pidän tietyistä logiikoista.

Osa biiseistä on ajankohtaisia tanssittajia, osa joko ajankohtaisia tai sitten vähän vanhempia bänditikutuksia ja osa indie-standardeja tai lähes sellaisia. Ja osa ihan vain henk koht suosikkeja 4 ever and ever. Soundillisena punaisena lankana kevyt kesäinen touch and feel. Hyviä biisejä, ei tuntemattomia.

Niin että tota noin..... Hula hula hula, dance dance dance, hot hot hot, beach beach beach, drink drink drink, party party partyyyyyy!

edit. Tein myös vähän chillaawamman soittolistan Summer Waves Radio Yeah!, joka on sekin sekä tykki että ässä.edit. Ja tässä Spotify-versiot soittiksista. Kiitos Pekka!

7 kommenttia:

 1. Kiitos kiitoksista! Voin tehdä Spotify-versionkin soittiksesta, Groovesharkissa vaan on joitain biisejä, joita Spotikassa ei ole ja päinvastoin. Että siksi nyt näin.

  Varmaan päivitänkin tätä listaa tässä joskus.

  VastaaPoista
 2. ...ja niin, oliko tätä Spotifyssa?

  VastaaPoista
 3. Pitäisi ehtiä tehdä joo, kun vähän niin kuin lupasinkin. Ainakin jonkinlainen versio. On vain niin paljon kaikkea tehtävää.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...