-->

torstai 30. joulukuuta 2010

Best Tracks of 2010 (40-31)

(50-41) (40-31) (30-21) (20-11) (10-1)

#40 Best Coast – Boyfriend
Best Coastin laulajalla Bethany Cosentinolla on Snacks-niminen kissa, joka seikkailee usein hänen twittauksissaan. Snacks the Catilla on myös oma Twitter-profiili. Best Coastista on helppo pitää.


#39 LCMDG – Gandhi
Minä en oikein/yhtään lämmennyt Le Corps Mince De Françoiselle sillä ensimmäisellä kierroksella, koska olin vajonnut syviin kolmannen tai neljännen levelin musasnobiusliemiin. Varsinkin BBC on ollut kaksikoksi kutistuneesta popaktista innoissaan.


#38 The Morning Benders - Excuses
Surfhenkiset indiebändit ovat olleet paljon framilla tänä vuonna. Jonakin iltapäivänä muutama viikko sitten nukahdin sohvalle kuulokkeet korvilla Excuses repeatilla. Se oli hyvä iltapäivä.


#37 Memoryhouse – Caregiver
Memoryhouse on Ontariosta kotoisin oleva makuuhuone-indieduo. U know, sellainen, joka saa nykyään aika helposti ne omat muutamat minuuttinsa valokeilassa. Toivon Memoryhouselle hyvää tulevaisuutta ja enemmän Caregiverin kaltaisia Twin Peaks / Julee Cruise -tyylisiä fiilistelyjä.


#36 Band of Horses – Dilly
Aluksi ajattelin, että Dilly on vain tylsän poprallin päälle rakennettu oivaltava video, mutta muutaman kuuntelukerran itse kappalekin alkoi tuntua hyvältä ja paremmaltakin. Kannattaa muuten kieltäytyä, jos videon kaverit pyytävät klassisesti "vetämään sormestaan".


#35 Interpol – Lights
On jopa hieman älytöntä, että en ole kuunnellut juuri lainkaan Interpolin uusinta albumia (siis kokonaisuutena, alusta loppuun). Toisaalta en ole tänä vuonna kuunnellut tarpeeksi paljon juuri mitään muutakaan albumia, koska olen omistanut musiikkiharrastukseni biiseille. Ensi vuonna tilanne saattaa muuttua. Lightsin video on hieno.


#34 Worship – Collateral
Worshipista ja Collateralista minun on kiittäminen Juhanin Slow Show -blogia. Laulaja kuulostaa vähän Thom Yorkelta, eiks kuulostakin?


#33 Villa Nah – Remains Of Love
Villa Nah veti Monsters of Popissa todella hyvän keikan, jonka aikana joku dj-kopissa fiilistelleistä tyypeistä (en huomannut kuka) hihkui ensin joka biisin välissä HYVÄ JÄTKÄT! ja loppukeikasta VITUN HYVÄ JÄTKÄT! Olin samaa mieltä.

Villa Nah - Remains Of Love by florinm

#32 Foals – Spanish Sahara
Kun taannoin kuuntelin töissä Foalsia, työkaveri sanoi, että TÄMÄ nyt on musiikkia vuoteenkastelijoille. Vastasin, että itte sää kuuntelet jotain ihme rockia, buuhuuhuuuuu.


#31 Uusi Fantasia feat. Freeman - Liian myöhään
Joskus tilanne on se, että hyvä on niin hyvä, ettei sille mitään mahda, vaikka kuinka näyttelisi välinpitämätöntä. Luulin, että ihmiset pitävät Liian myöhästä sen takia, että Freeman esiintyy siinä "ironisesti". Sitten tajusin, että aa-haaaaa!

3 kommenttia:

  1. Gandhi kallistuu loppujen lopuksi sinne ärsyttävyyden puolelle mun kirjoissa. Aiemmat korpsuleiden tekeleet ei oo tätä onnistunu saavuttamaan, lieneekö kyseessä siis menevä (rasittava) poppibiisi?

    VastaaPoista
  2. Joo näyttää siltä, että Gandhi jakaa ihmisten mielipiteitä paljon. Itsekin ehdin jo kirjoittaa jotain välinpitämätöntä LCMDF:stä, koska en koskaan ollut lämmennyt sille. Sitten yhtenä iltapäivänä olin tosi väsynyt ja huomasin piristyväni Gandhista. Lisäksi meidän tytär selvästi tykkää siitä.

    VastaaPoista
  3. Mun musiikilliset valaistumiseni ovat muuten tänä syksynä/talvena osuneet tosi usein ultraväsyneisiin iltapäiviin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...