-->

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Best Tracks of 2010 (50-41)

(50-41) (40-31) (30-21) (20-11) (10-1)

Voin sanoa, että tämän vuoden top50-listan teko on ollut vähän työlästä. Itse kappaleiden listaaminen vielä oli mukavaa puuhaa, mutta ns. raaka työ, eli biisien upottamnen ja lyhyiden perustelujen kirjoittaminen on vaikuttanut turhan isolta hommalta. Mutta viimeinkin, tästä lähtee, toivottavasti kymmenen biisin päivätahtiin.

#50 Daft Punk vs Phoenix – Fences (Star Guitar - Very Disco Version)
Jos tämä olisi uusi biisi se olisi ehdottomasti vuoden top5:ssä. Taivaallinen yhdistelmä, vaikka Star Guitar onkin vain lisännyt Phoenixin laulua Daft Punkin päälle.
#49 Jeremy Messersmith - Violet!
Jeremy Messersmith oli itselleni täysin tuntematon tyyppi vielä reilu kuukausi sitten. Violet! on perinteinen Beatlesiltä kuulostava popveto, mutta tarttuva.


#48 Klaxons - Echoes
Pidin aikanaan paljonkin Klaxonsin debyyttilevystä, mutta tänä vuonna julkaistu Surfing the Void ei niin paljon innostanut. Echoes antoi odottaa parempaa albumia.

Echoes by Klaxons

#47 Love Is All - Less Than Thrilled
Ruotsalaisen Love Is Allin maaliskuussa ilmestynyt albumi Two Thousand and Ten Injuries sisältää pirteää indiepoppia. Listalla voisi olla myös joku toinen levyn kappaleista.


#46 I Was A Teenage Satan Worshipper – Amsterdamned
Jos maailmassa on jotain, josta pidän, se on metaforinen, leudon kylmä tanssi. Kun Amsterdamnedin synariffi potkaisee sisään, ollaan lähellä pettämissuhdetta. Lopun pianokin on hieno.


#45 Vampire Weekend - White Sky
Maailman sympaattisimmat indiemenestyjät tekevät omaperäistä, mutta helposti lähestyttävää popmusiikkia. Jos olisin Vampire Weekendin levynkannessa nököttävä tyttö, en olisi haastanut bändiä oikeuteen.


#44 The Apples in Stereo – Dance Floor
Apples in Stereo on ollut olemassa 90-luvun alusta lähtien, mutta kuulin yhtyeestä vasta tänä vuonna. Kuuntelin runsaasti Dance Flooria kesällä remontoidessani kotiamme.


#43 Magenta Skycode - The Simple Pleasures
Magenta Skycoden ensimmäisen albumin Luvher of Hater on mielestäni kaikkien aikojen toiseksi paras kotimainen indiebiisi. Vaikka pidänkin Reliefistä, minulle siltä ei ole noussut aivan yhtä isoja suosikkeja.


#42 Munk - Violent Love
Munk on italialais-saksalainen electronicayhtye, joka kuulostaa ns. tyylikkäältä. Mielestäni videon tyttö näyttää yhä suht viehättävältä.


#41 Cloudy Busey - Pound Your Town to Hell
Ice Scream Shout on japanilainen popyhtye. Bob on Ice Scream Shoutin toinen jäsen. Cloudy Busey on hänen projektinsa. Pound Your Town to Hell on Cloudy Buseyn kappale.

4 kommenttia:

 1. Miehekäs postausajankohta, jos blogin kello on ajassa.

  Piti vaan kiittää, en ole näistä suurinta osaa edes kuullut... mielenkiintoisia tutustumisia siis.

  VastaaPoista
 2. Viime yönä tytär herätti vähän aikaisemmin kuin piti. Tuo taitaa olla se aika, jolloin klikkasin Uusi teksti -linkkiä.

  VastaaPoista
 3. Sama kommentti multakin, kiitos että annoit paljon upouutta kuunneltavaa joululomalle!

  Ja et oo muuten ainoa joka keikkuu ylhäällä mitä epäilyttävimpinä ajankohtina...

  VastaaPoista
 4. Joo näissä listoissa alkupään sijat ovat usein mielenkiintoisia, koska ne eivät ole niin ilmeisiä. Listaus muuttuu kyllä tavanomaisemmaksi.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...