-->

tiistai 17. toukokuuta 2011

What in the hell happened? (vko 19)

Minä olen niin pahoillani! Minä olen laiminlyönyt velvollisuuteni viikkokatsastajana. Minä olen tanssinut torilla jo monta yötä. Minä olen ollut huonona esimerkkinä Suomen nuorisolle. Nettikansa on pöyristynyt minun alkoholinkäytöstäni, kompuroimisestani, sammalluksestani, harjoittamastani siideripullon heilutuksesta ja kummallisesta 100 000 ihmisen mölinähuudatuksesta. Missä tahansa muussa maassa minulta olisivat työt loppuneet. Mutta nyt. Mutta nyt. Mutta nyt....SUURI PÖYRISTYMISSPECIAL!!!


- Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden ja kaikki pöyristyivät. Tapahtui seuraavaa.

1. Ruotsalaiset pöyristyivät tappiostaan ja siitä, että 100 000 ihmistä pilkkasi heitä laulamalla Den Glider iniä, vaikka oikeasti suomalaiset lauloivat sitä kohottaakseen omaa fiilistään. Ruotsalaiset pöyristyivät myös Mikko Koivun piruetista voittopokaalin kanssa, mihin kaikki suomalaiset olivat ihan että saatana, että jos me oltaisiin tiedetty toi aikaisemmin, me oltaisiin tehty piruetteja ennen, välissä ja jälkeen otteluita, koska meistä on hauskaa kun te pöyristytte, vaikka me tiedetäänkin, että te ette oikeasti pöyristyneet, te vain haluatte saada lehtenne myytyä.

2. Julkista ördäämistä vastustavat tahot pöyristyivät, sillä leijonien julkinen ördääminen osoitti heidän mielestään todella huonoa makua ja väärää esimerkkiä nuorille. Huippu-urheilujohtaja Jukka Rautakorpi oli ihan että kameroita on kaikkialla, että harmituksen harmitus, että vapaa-ajalla urheilijoita ei voi kontrolloida, että osa yksilöistä hallitsee tilanteen, osa ei. Jussi Lähde oli ihan että aitiossa taistelleet mokasivat, että pöyristysten pöyristys. Stefan Wallin oli ihan että tämän minä kyllä otan puheeksi.

3. Naisasiamiehet ja -naiset pöyristyivät ja olivat ihan että saatana taas se nähtiin, että kun mies juo niin kaikki ovat ihan että JEEEEEEEEEEAAAAA! mutta annas olla kun nainen valitaan vuoden urheilijaksi ja vähän pelleilee pokaalin kanssa, niin koko kansa pöyristyy. Että naisjoukkueen juhlinnasta olisi syntynyt skandaali, että saatana taas se nähtiin.

4. Nettikansa pöyristyi edellisistä kommenteista, että haistakaa ruotsalaiset ja moralistit ja feministit paska, että NYT HUUDETAAN! että IHANAA LEIJONAT IHANAA! että SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI! että POIKA SAUNOO! että SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI! Että nyt mää kyllä aion linkkailla Facebookiin näitä kaikkia urpoja mielipiteitä ja nauraa niille.

5. Kouluttamattomat rasistit pöyristyivät, että ööörrghg......etttä miiiitää,,,...etttä ööyyyyhh onko toosssaa joku juhlijaa....öööööörrrfji joka ei näytä arjalaiseltaa....eettä TURPAAAAAANNN TURPAAAAAAAN! Että jjjossss mäöä olisin kännnnisssä niin sitteeeen vasta tuliskiii TURAPAAAN!

6. Kalervo Kummola pöyristyi, että perkeleen rasistit, menitte tekin tämän juhlan pilaamaan, että Jääkiekkoliitto ja maajoukkue irtisanoutuvat kaikenlaisesta rasismista ja vihamielisyydestä ulkomaalaisia kohtaan, että pitikö teidän nyt ottaa tästäkin ilosta vain se erilaisuuden pelosta kumpuava väkivaltaisuuskortti käyttöön, että saatana, että tehän luulitte oikeasti, että nyt vaalien jälkeen voi painaa turpaan ketä tahansa ja missä tahansa ja kenen nimissä tahansa, että voi saatana teidän kanssanne.

7. Koulutetut rasistit pöyristyivät, että ei me olla mitään rasisteja vaan ulkomaalaisjuhlijakriitikoita.

8. Rasismin vastustajat pöyristyivät, että Kale perkele, että meidänhän piti jotenkin niin kuin vastustaa sua, että meidän mielikuvissa sää olit oikeistolainen bisnesmies, että nyt olo on jotenkin hämmentynyt, että mitä sää nyt meitä puolustat, että me mieluummin päivitellään tätä kuin lähdetään noita rasisteja vastaan tappelemaan, että me varmaan saatais niiltä turpaan.

9. Timo Jutila pöyristyi Ilta-Sanomille, joka oli väittänyt hänen jääneen pois leijonien kultajuhlista sairauskohtauksen takia. Jutila oli ihan että ei se nyt niin mennyt perkele, että mulla on muutama tuttu tässä yhteiskunnassa, jotka ihmettelee, että mikä on tullut.

10. Jutilaa koskevan jutun lukijat pöyristyivät että "mulla on muutama tuttu tässä yhteiskunnassa, jotka ihmettelee, että mikä on tullut"? Että mitä helvettiä, eihän toi ole edes mikään lause, että mitä helvettiä nyt taas, eihän toi tarkoita mitään.

11. Tuttien valmistajat olivat ihan että mihin helvettiin kaikki meidän sinikeltaiset tutit katosivat, että myytinkö me ne, että pitäisköhän tässä pöyristyä?

12. Euroviisufanit pöyristyivät, että perkele kun taas kävi huono arpaonni, että Paradise Oskar olisi varmasti sijoittunut top5:een jos esiintymispaikka olisi vaihdettu päikseen Acerbaidzanin kanssa, että joku vilunkipeli tässä taas on taustalla, että meidänhän piti iltapäivälehtien mukaan voittaa, että saatanan saatana, taas ostin ja paskan ostin.

13. Kaikki blogin lukijat pöyristyivät, että saatanan Antti, että mitä sää nyt sotket jotain Euroviisuja tähän kaikkeen, että ei to-del-la-kaan kiinnosta, että ethän sää osaa edes kirjoittaa Azerbaidžan, että tais koulut jäädä kesken?

14. Antti pöyristyi, että perkele, että sen piti olla huumoria ja hauskaa, että kaikkensa tässä antaa ja tuloksena on vain tollasta ihme pöyristymistä. Että parhaani yritän saatana, että huumoria yritän saatana.

15. Suomen johtava kiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen pöyristyi, että YYHYYYHYHYHYYYYYYYYY kamala äijä oon, että määhän ennustin Suomen kohtalon kokonaan väärin, että YHYHYHYYYYYYYY kaikki nauraa mulle, että mää kirjoitin ennen kisoja, että suomalaisen kiekkokansan ei tarvitse nyt ainakaan aktiivisesti haaveilla kultamitalista. On jopa perusteltua sanoa, ettei kulta ole enää realismia, kun Peltonen jäi pois. Että BUUUHUUUHUUUUUUU, hytkyn...hytkyn..hytkyn, YHYHYYYYYYYYY, mää..haluan ahmia suklaataata...nyyh nyyh tyrks... hytkyn hyy, kaikki vaan nauraa mulle YHYHYYYYYYYYY, että kaikki on pilallla...BUUHUUUHUUUUUUU.. mää olin väärässäanna suklaaata...hytkyn hyy.

16. Kaikki muut kiekkoanalyytikot olivat ihan että ei me mistään pöyristytä, että me tiedettiin koko ajan, että näin siinä tulee käymään, että me ei vaan viittitty kirjoittaa näistä etukäteen, mutta me tiedettiin kyllä.

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

10 kommenttia:

  1. Hahahaha. Jälleen kerran oivallinen kuvaus siitä mitä tämän tai siis viime viikon aikana tapahtui.

    Viikkokatsauksesi on noussut odotettujen blogi-postauksien listallani siksi kaikista odotetuimmaksi blogi-postaukseksi. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Nyt miun ei tarvii enää miettiä pitäiskö miun kirjoittaa pöyristyneisyyttä aiheuttavista pöyristyttävistä maailmanmestaruuden lieveilmiöistä ja pohtia omaa pöyristymättömyyttäni ja -neisyyttäni, sie hoidit sen paljon paremmin. (Vitsi miten kiva sana 'pöyristyä' kaikkine muunnoksineen onkaan.)

    VastaaPoista
  3. Pöyristyin miten saatanan hyvä kirjoitus tämä on. Missä JSN kun sitä tarvitaan.

    VastaaPoista
  4. Ihanaa kommentoijat ihanaa! Tästä postauksesta kunnia kuuluu meille kaikille!

    VastaaPoista
  5. Luen tätä blogiasi siksi, koska täältä olen tehnyt enemmän mieluisia löytöjä kuin esimerkiksi ruotsalaisesta tram7.se - blogista. Analysoiva kirjoituksesi Suomen Idolsin epäonnistuneisuudesta pani toivomaan, että samanlaista perehtyneisyyttä ja "huolenkantoa" olisi luvassa myös jatkossa. Tämän viikkokatsauksen luettuani toivoin todella, että olisit kirjoittanut vakavammasta aiheesta, suomalaisesta rasismista, samalla analyyttisellä otteella. Ja selkeästi sanoutunut itsekin irti rasismista. Tällaisena tämä on luettelo asioista.

    Miksi rasismin SELKEÄ tuomitseminen on niin vaikeaa Suomessa? "Pöyristyin" esimerkiksi presidenttimme todettua, että "rasismin ilmiönä voi tuomita, muttei ihmisiä". Saivartelua! Miksen helvetissä voisi tuomita rasistiksi henkilöä, joka tekojensa ja puheidensa perusteella sellainen? Täysin suomalaiset, satakuntalaiset sukujuuret omaavana kansalaisenakin olen joutunut rasistisen "kontaktin oton" kohteeksi, joten mulla on kouraantuntuva muistutuskin siitä, kuinka pienet marginaalit tässä yhteiskunnassa on.

    Kirsi

    VastaaPoista
  6. Kirsi, minä sanoudun sataprosenttisesti irti rasismista, oli kyse sitten suoranaisesta rotusyrjinnästä tai tästä parin viime vuoden aikana valtavirtaistuneesta pelkoon pohjautuvasta suuntauksesta, jossa omat, synkimpiin eurooppalaisiin skenaarioihin perustuvat huolet yritetään järkiperäistää, paketoida ja tarjoilla yksinkertaistettuina maahanmuuttoa vastustavina, ihmisvihalla kyllästettyinä aatteina. Varsinkin, kun oikeasti olemassa oleviin ongelmiin näytetään tarjoavan ratkaisuksi vain järjestelmän lopettamista, ei sen kehittämistä, ja vielä kun hämmästyttävän moni ihminen ei erilaisuuden pelossaan näytä edes huomaavan, minkälaista ideologiaa oikeasti kannattaa.

    Ja varsinkin vastustan sitä puupäistä ajatusmallia, jonka mukaan meillä on kaksi vaihtoehtoa: a) maahanmuuton hyväksyminen, sosiaalisten ongelmien lisääntyminen ja ghettojen syntyminen tai b) ulkomaalaisten avoin vihaaminen, rajojen sulkeminen ja mahdollisten seurausten huomiotta jättäminen.

    Mutta nämä asiat eivät estä minua näkemästä niiden hölmöjä tai humoristisia puolia, tai hassutella ihmisten tavalle pöyristyä asioista aina kun siihen tulee mahdollisuus.

    VastaaPoista
  7. Kiitos vastauksestasi. Mua mietityttää tuossa lätkävoiton juhlimisessa turpaan vetämisen hengessä yksi juttu erityisesti: jos pääasia on monille se, että hurrit/ryssät on piesty/nöyryytetty jne, niin kertooko tämä omalla kierolla tavallaan sittenkin siitä, että jotakin saavuttaneet suomalaiset (siis tässä tapauksessa maajoukkue) eivät tässäkään tapauksessa ole saavuttaneet omiensa mielestä mitään niin järisyttävää, että kelpaisivat "ihan sellaisinaan" ihailun kohteeksi? Että Koivu, kaimasi Granlund ja kumppanit eivät olekaan niin säkenöiviä persoonia, että heitä voisi fanittaa Suomi/Ruotsi-veripeijaisten tarjoamasta viitekehyksestä irrallaan? Haiskahtaa niin paljon perikansalliselta vähättelyltä ja huonolta itsetunnolta.

    Kirsi

    VastaaPoista
  8. Mun mielestäni tässä ei ole tuosta kysymys ollenkaan. Kyllä minäkin tuuletan ja juhlin ja huudan voiton hetkellä, katson kerta toisensa jälkeen ilmaveivi-maalia (eri selostajien selostamana) ja mahdollisesti menen torille pällistelemään ensi viikon maanantaina, kun Tampereella kansanjuhla järjestetään. Valtaosa ihmisistä suhtautuu juhlimiseen positiivisena kansallistunteen nostatuksena, eikä siinä ole mitään pahaa.

    Toiset taas haluavat lyödä ihmisiä turpaan, ja siinä harrastuksessa heille käy mikä tahansa tekosyy. He tulkitsevat jääkiekon MM-kullankin tilaisuudeksi vahvistaa alistussuhdetta meihin ja muihin.

    Itse en haluaisi sotkea näitä asioita mitenkään keskenään, koska silloin helposti vetää sellaisen (väärän) johtopäätöksen, että keikkokullan juhlimisessa olisi itsessään jotain rasistista.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...