-->

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

I'm gonna shoot through the night like a shotgun

Minä olen muuten manserockin kuningas. Tai ainakin olin 2000-luvun alussa.

Bändimme voitti kilpailun. Saimme palkinnoksi studioaikaa ja muistaakseni yhden maksullisen keikan. Pääsimme Räpärällään vippi-iltaan, jossa oli tarjolla vartaassa paistettu kokonainen sika.

Jouduimme mediamyllytykseen. Meitä haastattelivat niin Aviisi, TV-Tampere kuin Radio Moreenikin. Demomme arvioitiin Soundissa ja Rumbassa, eikä edes mitenkään epäoikeudenmukaisesti. Soundissa demoarvostelun yhteydessä julkaistiin jopa kuva.

Rokkasimme Yo-talolla, Artturissa ja Doriksessa, ja sitten taas Yo-talolla ja Artturissa ja Artturissa. Ja välillä Klubilla ja YT:llä, minkä jälkeen esiinnyimme Artturissa ja muistaakseni Yo-talolla. Suurimmalle yleisöllemme soitimme Hämeenlinnassa Lastenklinikoiden kummien hyväntekeväisyyskonsertissa uimastadionilla. Samassa tilaisuudessa esiintyivät muun muassa Juice Leskinen, Pelle Miljoona, Pantse Syrjä ja Viktor Klimenko. Yövyimme hotellissa ja uimme hotellin uima-altaassa.

Yhdestä kappaleestamme tehtiin musiikkivideo. Siihen oli yritetty kirjoittaa juoni.

Emme saaneet levytyssopimusta, vaikka parista paikasta oltiinkin varovaisen kiinnostuneita.

Seitsemän vuoden jälkeen Manserockin kuninkuus -kisan voitosta kohtasin toisen muusikon barcelonalaisessa puistossa.



Tähti esiintyy keskiviikkona 27. lokakuuta Jack the Roosterissa. Lavalla nähdään myös The Maycranes ja Kone. Itse joudun jättämään keikan väliin, koska olen kotona hoitamassa lasta. I'm gonna rock'n'roll till I die.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...