-->

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Grimes - Oblivion


Nyt saattaa olla niin, että käännän vähän takkiani Grimesin kohdalla. Jostain syystä pakotin itseni kuuntelemaan artistin musiikkia ensimmäistä kertaa vasta viime viikolla enkä ollut lähellekään ns. blown away. Ne parikolme kuuntelemaani kappaletta kuulostivat jotenkin tavanomaisilta ja huonommilta versioilta omista suosikeistani, vaikka en missään tapauksessa biisejä vihannutkaan.

Eilen illalla Oblivionia eestaas pyöriteltyäni tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kivaa laulua ja tanssia tämä on, ja vielä ihan onnistuneella tuotannolla ja tarttuvilla koukuilla. Ja toki, Claire Boucherin ääni on hurmaava, ainakin pieninä annoksina, ehkä isoinakin.

Olisiko tässä nyt käynyt niin, että Antti on ollut vähän liikaa 2nd-level-pathetic überindie-zeroreflection-blackhole-killjoy-yadayada, ja unohtanut, että pikkasen hassusti kaikkiin buzzfeedeihin nostetut aktitkin voivat olla hyviä? Tai jopa erinomaisia.

Tai sitten Grimesillä on vain tämä yksi hyvä kappale.

3 kommenttia:

  1. Vähän samoilla linjoilla tullut oltua. Aiemmat levyt eivät säväyttäneet sitten millään tasolla, ja Genesis-sinkku oli aika blää. Oblivion puolestaan tuntuu nyt koukuttavan ja kutkuttavan... silti pidätän oikeuden skeptisyyteen.

    VastaaPoista
  2. UU YEAH! Koskaan ei oo liian myöhäistä kääntää takkia minkään asian suhteen, etenkään Grimesin! Aiemmilt levyilt löytyy huippu biisei, vaikka kokonaisuuksina vähän epätasasia onkin. Visions sen sijaan on ja tulee olemaan vuoden parhaita lättyjä! Vaatii ehkä vähän pureskelua, mutta on sen arvosta. Eikä Oblivion videosta voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Haters gonna hate :D

    VastaaPoista
  3. Joo, mun pitäis ottaa ns. omaa aikaa ja kuunnella Grimesiä oikein ajatuksen kanssa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...