-->

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Beta Frontiers - Hondo ft. Becky Ninkovic


Muistan aika kivastikin vielä sen ajan, jolloin bleeby-blooby-musiikki oli kuriositeetinlainen haiku menneisyydestä, jotain, jota kukaan ei harrastanut. Kraftwerkin tunnustivat tietysti kaikki, ja sieltä täältä saattoi pitkien keskustelujen jälkeen paljastua ihmisiä, jotka oikeasti rakastivat TR-808:n, TR-909:n ja TD-303:n tuottamia ääniä. Mutta retrobuumi ei ollut vielä alkanut, nykyisestä retron kieltävästä postvintage-aikakaudesta puhumattakaan.

Jos Commodore 64:n tai 90-luvun demoscenen musiikkidiggailua ei lasketa, hyppäsin mukaan bleeby-bloody-aallolle vuonna 2000 Ladytronin toisen ep:n ansiosta. Siitä lähtien olen enemmän tai vähemmän pitänyt pelkistetystä tiekonepelisoundista, kunhan sitä on saanut nauttia tarpeeksi pieninä annoksina kerrallaan.

Beta Frontiers tulee Torontosta. Yhtyeellä on tällä hetkellä 163 tykkääjää Facebookissa, eli ei (taaskaan) puhuta ihan Coldplayn veroisesta yleisömagneetista, but we'll see etc. Ian Chain päsmäröimän yhtyeen sympaattisesti/ärsyttävästi nimetty ... EP ilmestyy ensi viikolla. Sen voi kuunnella tuolloin esimerkiksi Bandcampissa. Ep:n ensimmäinen julkistettu kappale Hondo on verrattain kova. Olen kuunnellut sitä tänään verrattain paljon.Yhtyeestä lisää Facebookissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...