-->

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Miike Snow - Paddling Out


Jos olet ajatellut, että voi pojat, olisipa kiva olla indiefiilinen dj, mutta mitä sitä pitäisi soittaa, jos sellainen olisi, ja jos vielä haluaisi, että yleisö tanssisi, niin tänä talvena ja keväänä tällä pärjää jo aika hyvin.

[Välihuomautus] Viime vuoden hittielementit toimivat todella hyvin tänäkin vuonna. Housepiano lienee tehneen ns. ground water & back 4 good -tyylisen paluun, eivätkä hienoiset tai suorat viittaukset 90-lukuunkaan ole kuluneet puhki tyylikeinona, kunhan ei ole tylsästi retro. Saksofonikin on vänkä soitin, kunhan ei innostu liikaa eikä rippaa liikaa Midnight Cityä. Ja pörpötyskitarapuolella kenkiintuijottelu ja altsuilu ovat yhä samalla tavalla tuoreita vaihtoehtoja kuin parin viime vuoden aikanakin. [/Välihuomautus]

Miike Snow osaa tehdä vietävän hyviä pophittejä, mistä tammikuussa singlenä julkaistu Paddling Out on hyvä esimerkki. Jos se ei tanssita, niin silloin tanssitus ei liene se omin juttu. Yhtyeen kakkosalbumi Happy to You ilmestyi maaliskuun loppupuolella, se on Spotifyssa, niin kuin on se onnistunut debyyttikin. Jos ruotsalaistrio sattuu valtavirtaisuudestaan huolimatta olemaan entuudestaan tuntematon, Animalilla, Burialilla ja Paddling Outilla pääsee hyvin alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...