-->

torstai 5. tammikuuta 2012

Lana Del Rey - National Anthem (demo)


Okei nyt saatana. Vastoin kaikkien jokaista odotusta Lana Del Rey ei taidakaan epäonnistua. Vihaajat saavat viisikiloisesta lohesta naamaansa. Kyynikot tukehtuvat katkeroiseen pullaansa. Entry level snobit saavat tuta, miltä tuntuu olla entry level snobi. Rakastajat ryntäävät kaduille juhlimaan.

National Anthem on todella hyvä popbiisi. Beatit perus mutta kunnossa, Lanan ulosanti kaukana flegmaattisuudesta, säkeistö tarttuvalla tavalla ok.... ja sitten se kertsi. Jumaleissön. To die for. Kertaa 1000. Really.

Born To Die ilmestyy 30. tammikuuta. Polydor julkaisee. Antti kuolaa.

Edit. Tämä versio on vasta demo, mikä selittää paljolti särkyväisen soundin. Sitä se ei selitä, miksi kaikki paitsi minä vihaavat kappaletta. (ks. kommentit ja vapaavalintainen keskustelu vapaavalintaisen indievaikuttajan Facebooksivulla.)

8 kommenttia:

 1. Älä viitti, toihan oli ihan hirvee :D Mä just meinasin et nyt se kananlento sitten loppui, vaikka olin päinvastaista toivonut. No, uusintakuunteluun siis.

  VastaaPoista
 2. Hyvä se on. Lana Del Rey on indien Arttu Wiskari, vahvat tunteet puolesta ja vastaan.

  VastaaPoista
 3. :D Saanko lainata tota joskus? Haha!

  VastaaPoista
 4. Aika karsee. Paljon huonompi kuin odotin. Ihan tusinabiisi ja selkeästi huonompi kuin ne kolme aiempaa.

  VastaaPoista
 5. No höh. Mun mielestä toisteks paras, kaukana Video Gamesista, mutta reippaasti feel good -riman yläpuolella. Kokeile pienissä punaviinipöhnissä.

  Ja Juhani, mua saa aina lainata.

  VastaaPoista
 6. Mä en vihaa. Varmaan pitäis, jos haluis olla jotenkin uskottava. Mut siis onhan tää nyt ihan mahtava. Tekee mieli kuunnella monta kertaa putkeen. Tykkään melkein jopa tosta huonolaatusesta soundista. Haluun tanssimaan tän tahdissa Dynamoon. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, että joku muukin on noteerannut National Anthemin. Mielestäni se on Born To Die -albumin ehdoton helmi, jota kuuntelen repeatilla, ja johon vain en voi kyllästyä. Kertosäe on jumalainen! Tässä biisissä sitä on jotain.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...