-->

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Pää Kii on minun uusi suosikkiorkesterini

Voi perkele, kuinka sitä voikaan olla joskus tyhmä. Tuli vain mieleen, kun vasta tänään kuuntelin ensimmäistä kertaa Kakka-hätä -77 ja The Heartburns -bändeistä tutun Teemu Bergmanin uutta yhtyettä Pää Kii. Sillä nyt on kaikki niin kohdillaan kuin punkrockbändillä vain voi olla.

Kalifornia Dreamin' nousee samantien yhdeksi kovimmista kotimaisista biiseistä tänä vuonna. Kitarat sahaavat niin kuin ennen vanhaan, melodia tarttuu kuin Hubba Bubba tukkaan, tarina on sydäntäsärkevän surullinen ja Karkkiautomaatti tulee mieleen juuri oikealla tavalla. Taustan surf-henkinen uu-uu-uu-kuorokin soi niin kuin vuonna 1993, eikä ihme, sikäli että taustalauluista vastaa ainakin Otto Grundström.

Airiston Punk-levyt julkaisee Pää Kii -yhtyeen ensimmäisen ep:n Inkkarit kanootissa toukokuun puolessa välissä. Levyllä on ainakin kappale Kylän pahalla puolella, joka sekin on loistavalla tavalla hyvä, joskaan ei yhtä maagisella kuin Kalifornia Dreamin'.

Rakastan.

1 kommentti:

  1. hienoja viisuja mitä nyt jyytyypistä kuuntelin. kuitenkin Teemun projekteista/bändeistä Kakkikset on ollu suosikkeja.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...