-->

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

AIR - Seven Stars ft. Victoria Legrand


Mielenkiintoiset feattaukset ovat menettäneet viimeisen parin vuoden aikana efektiään samalla tavalla kuin yllättävät cover-versiot, luonnollisista syistä. Niitä tehdään aika paljon ja yleensä ne ovat 90% toisen artistin tekeleitä, joissa toinen vain pistäytyy vähän laulaa luikauttamassa. Tai sitten musiikintekijät ovat vain päättäneet viinipöhnissään tehdä mitä tahansa yhteistä, vaikkapa Led Zeppelin -tulkintoja.

Airin uudessa Seven Stars -kappaleessa vierailee Beach Housesta tuttu Victoria Legrand, jonka panos ei ainakaan kuulosta kovin suurelta. Tulee vähän mieleen Paula Abdulin feattaus Shine 2009:n levyllä, meaning, pohjat internetzin ylitse toiseen studioon, laulusuoritus purkkiin, file takaisin ja siinä se. Siis ehkä, enhän minä tiedä asiasta, mutta siltä se vähän vaikuttaa.

Toki Seven Stars kuulostaa hyvältä orgaanisine äänimaailmoineen ja bauhausmaisine rumpukomppeineen. Uhkaavan rytmipohjan päälle soitettu kaikuisa Air-piano luo hienon kontrastin jyhkeälle tunnelmalle, ja ehkä Legrandin laulukin tuo kappaleeseen jotain muutakin kuin huomioarvon.

Airi uusi albumi Le Voyage Dans La Lune ilmestyy 6. helmikuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...