-->

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Eleanoora Rosenholm - Valo kaasumeren hämärässä (video)


Nyt on jännä kuvaratio. Niinku että mitä helvettiä? 469x832 tms.

Olen aikaisemminkin kutsunut Fonal Recordsin päällysmiestä ja muun muassa tämän videon ohjaajaa Sami Sänpäkkilää neroksi. Eleanoora Rosenholm on hieno orkesteri ja Valo kaasumeren hämärässä oiva kappale, mutta biisin video on poikkeuksellinen. Eikä se ole ainoastaan tämä pystysuuntaisuus. Tämä on kaunis.

Paitsi että se ei mahdu läppärin ruudulle ilman ryppyilyä.

2 kommenttia:

 1. Noora Tommila ei osaa laulaa. Suomen kieli ei kuulosta sellaisenaan äännettynä hyvältä (kuten Tommila tekee, töksäyttelee suorastaan). Mua on ärsyttänyt puhuttuunkin kieleen kohdistuva ääntämisfasismi, siis se, että sanotaan, että suomea lausutaan niin kuin sitä kirjoitetaan. Enpä olekaan kielenhuoltaja ammatiltani.

  Englanninkielisen musiikin puolelta on tuttua, että musiikintekijät sanoo, että ne kirjoittaa sanoituksia, jotka vaan sattuu kuulostamaan hyvältä. Ei siinäkään ole kysymys nasevien ilmausten keksimisestä ja sitten niiden paperin makuisesta lausumisesta (Tommila), vaan siitä, miten eri tavoilla voi lausua vaikka c'mon.

  Kirsi

  VastaaPoista
 2. Eleanoora Rosenholm on omienkin tuttujeni keskuudessa jakanut mielipiteitä. Oma suhtautumiseni orkesteriin on selvästi plussan puolella, mutta niin kova fani en ole, että olisin levyn ostanut. Eli ehkä en fani ollenkaan.

  Mutta tämä video on silti pretty amazing.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...