-->

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Rubik - Solar


update 27.4. Nyt Solarin voi kuunnella Aol Musicin nettisivuilla. TOP!

Rubikin kolmas sudioalbumi Solar julkaistaan ensi viikolla. Ensireaktioni on huumaantunut. Solar on melodinen, kauniisti polveileva, upeasti sovitettu ja hyvin soitettu, omaperäinen kokonaisuus, jonka todellinen hienous luultavasti aukeaa vasta tulevien päivien ainana. Se on kevyempi ja ehkä helpompi kuin Rubikin kaksi aikaisempaa levyä, mitä en pidä ollenkaan huonona asiana.

Aikaisemmin Levyltä oli julkaistu kappaleet Laws of Gravity ja Solar Death March (In Octaves). Ne kuuluvat yksittäisinä biiseinä albumin parhaimmistoon ja antavat myös hyvän vaikutelman levyn kokonaissoudista. Solarilla ei kuulla särökitaravalleila kuorrutettua alternative-tuuttausta.

Ensimmäisillä kuuntelukerroilla esiin nousivat myös levyn varsinainen avausraita World Around You ja mielenkiintoisesti orkestroitu Chrisis Meeting at the Lyceum.

Ihmeitä saa tapahtua, jos tämä ei ole vuoden kotimainen albumi.

Solar julkaistaan virallisesti 23. maaliskuuta.

7 kommenttia:

 1. ei linkki toimi ainakaan mulla. mut levy on kyllä mahtava!

  VastaaPoista
 2. Hmmm, miksihän se näkyy mulla? No idea. Sen alla lukee Please do not share without permission, minkä tulkitsin, että älä upota ilman lupaa.

  Olisikohan tuo lähetetty omaan profiilini kuunneltavaksi? En tiedä ihan tarkkaan, miten Soundcloud toimii.

  VastaaPoista
 3. Uhhuh miten siistiä, ensi keskiviikkoon on ihan liian pitkä aika!

  VastaaPoista
 4. Joo siis noin se meni kuin tuohon kirjoitukseeni editoin. Jos piti Laws of Gravitystä ja Solar Death Marchista, voin kertoa että levy on taivaallinen.

  VastaaPoista
 5. solaria on tullut kuunneltua läpi aika monta kertaa (desibeli.netin arvion tiimoilta), ja täytyy yhtyä tohon "vuoden kotimainen" -väitteeseen. eikä tunnu viehätys laantuvan kuuntelukertojen kasvaessa, päinvastoin.

  VastaaPoista
 6. Mitä tästä opimme? Ei piä hötkyillä!

  Sain kanssa linkin ja täytyy kyllä yhtyä kehuihisi. Huikee levy! Kolahti kyllä kerralla, vaikka Taira vähän pelotteli, että tulisi olemaan vaikea levy. Päinvastoin. Toisaalta tämä on levy, josta varmasti löytää vaikka mitä uusia sävyjä ajan myötä.

  VastaaPoista
 7. Heeeeee! Luulen vahvasti, etten opi (tälläkään kerralla) yhtään mitään.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...