-->

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Regina - Haluan sinut (uusi biisi)HEY YEAH! Regina julkaisi juuri uuden biisin Haluan sinut. Soundillisesti se noudattelee pitkälti samaa linjaa kuin tajuttoman hieno Jos et sä soita. Meaning, bändi on siirtynyt aimo harppauksen elektronisesta ilmaisusta 60-lukulaiseen (tai 90-lukulaiseen) poppailuun. Yhtyeen itsensä mukaan biisi on kolme minuuttia kestävä kertomus rajattomasta rakkaudesta, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että ensin ollaan ton kanssa ja sitten ton ja sitten ton.

Haluan sinut on virallinen Helsinki Pride 2011 -biisi. Regina esiintyy myös tapahtuman pääjuhlassa lauantaina 2. heinäkuuta The Circuksessa Helsingissä. Kappaleesta on tehty myös rajattu cd-painos, jota ei voi ostaa mistään, vaan sitä jaetaan ilmaiseksi Helsinki Priden eri tapahtumissa.

Regina on Suomen paras popbändi.

Haluan sinut by REGINA

15 kommenttia:

 1. saisko tähän muuten sanat jostain ku äää en saa selvää? sama ongelma oli jos et sä soita -biisin kans aluksi

  VastaaPoista
 2. Jotain tällaista. En kuollaksenikaan saa selvää noista parista kohdasta.

  _____ silmäisee, rakastuu
  sitä seuraavalla, kasvot kuin patsaalla
  kolmas näytti tien taivaaseen
  neljäs kai tosissaan pyysi luokseen muuttamaan

  pysähdyn, näen vain sut
  huumaan vain sut
  ________ sun luo, kuiskaan
  oletko sinäkin se oikea?

  seuraavan sattuma eteen toi
  hetken vain halusin, kiinni viikoiksi jäi
  pitkään ei vapaana
  kuudes lämmitti niin talvipakkasella

  pysähdyn, näen vain sut
  huumaan vain sut
  ________ sun luo, kuiskaan
  oletko sinäkin se oikea?

  pysähdyn, näen vain sut
  haluan sinut
  haluan sinut

  VastaaPoista
 3. ns. varma tieto:

  Vihreäsilmäiseen rakastuin

  kumarrun sun luo

  VastaaPoista
 4. ja tätä 60-lukuviittausta en ymmärrä, kun tää on ihan yks yhteen 90-luvun alun altsupopin kanssa.

  molemmat so far julkaistut biisit kuulostaa ihan Riden Twisterellalta.

  http://open.spotify.com/track/6nzmQMDFGVlw08vZIcm1VX

  VastaaPoista
 5. Me taidettiin käydä sama keskustelu sen ekan biisin kanssa. Eli jotenkin mun mielestä iso osa 90-luvun indie- ja altsubändeistä kuulosti aikanaan ihan 60-luvulta, joten omaan korvaani iso osa nykyisestä ysäriretrosta kuulostaa myös. Eli 90-luvun näkemykselta 60-luvusta.

  VastaaPoista
 6. Niin muuten käytiinkin. Apua.

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä tämä ja "Jos et sä soita" on ihan 2000-lukua eli Blonde Redheadia :) Mutta joo, toi Twisterella-vertaus on kyllä erittäin osuva. Mutta hieno biisi taas kerran. Toivottavasti koko albumi on näin yhtenäinen soundeiltaan kuin nämä kaksi sinkkua. Hieno levy varmasti tulossa, vaikuttaa tähän asti jopa mun suosikki Regina-levyltä.

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos sinulle oikein valtavasti, Stopshakehoneygo:n Antti. Nyt ihmetyttää, miten en saanut äsken mitään selvää. Oon ehtinyt kehittää rakkaussuhteen Jos et sä soita -biisin kans mut tämäkin on erittäin kelvollinen ja levylle on nyt suuret odotukset

  Terveisin edellinen anonyymi

  VastaaPoista
 9. Ehdotan seuraavaa.

  Reginan soundi on vuoden 2011 näkemys siitä, miltä indie-, ja altsubändit kuulostivat 90-luvulla hakiessaan vaikutteita 60-luvun lopun autotallipsykedeliasta.

  Ja hyvä anonyymi, kiitos kiitoksista, ja kiitos Oskarille sanojen täydentämisistä.

  VastaaPoista
 10. En uskalla kuunnella, koska se Jos et sä soita oli niin väsynyt (paska). Plus Iisan tapa laulaa ärsytti niin paljon. Se "uuu-uuu" varsinkin kuulosti fiilistelemisen sijaan siltä, että Iisa vain toistelee u-kirjainta keskellä biisiä.

  Mun mielestä Regina menee taaksepäin tuollaista kitarapoppia tehdessään. Sama juttu Chisun kanssa, kun se tokan levyn teossa turvautui jo niin paljon livebändiin. Suomalaiset biisintekijät ei vissiin halua kokeilla mitään uutta (toki elektroninen musiikki on muualla maailmassa vanha juttu). Ilmeisesti koneita pelätään. Homma perustuu sanoihin ja melodioihin.

  Kirsi

  VastaaPoista
 11. I sense great anger in you, young Skywalker.

  VastaaPoista
 12. Olen aina ollut tuota mieltä, et Regina on ihan parhautta.

  VastaaPoista
 13. Raivostuttavan hyvä biisi. Niin paljon haluttaisi dissata oman vision yms. puuttesta, sillä oma visio Reginan musiikissa on aina ollut niin paljon läsnä. Toisaalta biisiä kuunnellassa tulee vain mieleen, että onpa hyvä biisi, onpa mukava kuunnella tälläistä musiikkia ja vaihteeksi suomeksi.

  VastaaPoista
 14. Täytyy antaa pisteet tuosta utuisuudesta joita näihin kahteen uuteen biisiin on siunattu, en vielä ole aivan varma toimisiko se koko levyn täydeltä, vaan syksyllähän se sitten nähdään.

  VastaaPoista
 15. Joo ihan totta. Toki nämä ovat vasta ne kaksi ensimmäistä sinkkua. Albumilla olisi toivottavaa olla myös toisenlaisia tunnelmia.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...