-->

lauantai 13. marraskuuta 2010

My boobs my boobs my boobs are ok

1. Minä olen sitä mieltä, että kosmos on kaikki. Kosmos on meissä. Me olemme tähdistä tehtyjä. Me matkaamme kosmoksen halki laivalla, joka on täydellinen kuin lumihiutale.

2. Maslow'n tarvehierarkiassa ihmisen perustarpeet on tyydytettävä ensin, jotta ihminen voisi etsiä tyydytystä korkeammille tarpeilleen. Alimmalla tasolla ihminen tyydyttää himonsa hengittämiseen, nukkumiseen, ruokaan, juomaan, yhteen asiaan jota en osaa suomentaa, yhteen asiaan jota en halua suomentaa ja tissien katseluun netissä.

3. In the world of indie seksuaalirivoa kuvastoa ei ole olemassa, ellei sitä jotenkin verhota taiteeseen tai tyylikkyyteen tai ironiaan tai ehkä naisen itsetietoisuuteen.

4. Minulla ei ole mitään tiedoa yhtyeestä nimeltä El Guincho. Paitsi että se ei ole yhtye, vaan espanjalainen henkilö nimeltä Pablo Díaz-Reixa. Minulla on suuri luulo, etten ole lähitulevaisuudessa ostamassa hänen levyjään, vaikkei hän missään nimessä vaikuta huonolta tekijältä.

5. Nyt on tarjolla tissejä! Tissejä ja puukalikan nuolentaa! Ja nainen, joka hajottaa kananmunia naamaansa! Ja paljon muuta sellaista, joka ei ensikatsomalta jäänyt mieleen! Tänään indiepopparit klikkaavat itsensä tainnoksiin!

6. Anna sen tapahtua!

2 kommenttia:

  1. Pidin kovasti videon poikkeavasta visuaalisesta lähentymistavasta. Jostain syystä indielle tyyppillinen angstin, kyynisyyden, hämäryyden, metaforien ja allegorien puute ei häirinnyt ollenkaan.

    Itse biisistä ei tosin jäänyt mieleen mitään. Ehkä se oli tarkoituskin ?

    VastaaPoista
  2. Joo, kun tuossa on jotain sellaista, jota en ihan ymmärrä, paitsi seksiviittaukset.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...