-->

maanantai 22. marraskuuta 2010

Something good (part 3)

Tässä taas Antin kuluneen viikon kuunnelluimmat kappaleet top5. Sleigh Bellsin tosi tosi tosi hyvä Infinity Guitars julkaistiin jo viime vuonna (tein viime viikolla säännön) ja Avtaletin Gimme Gimme Kärlek Jimmie ei tänään tuntunutkaan niin mahtavalta kuin viime sunnuntaina luulin.

#5 The Pains of Being Pure At Heart - Heart In Your Heartbreak
Olisikohan se joku kerran tai kaksi kymmenestä, kun oikeasti pidän Pitchforkin suosittelemista kappaleista. The Pains of Being Pure At Heart kuitenkin miellyttää, ehkä siksi, että se kuulostaa vähän Poverty Stinksiltä. (Tai en minä tiedä, kuulostaako se oikeasti, mutta ensikuulemalta kuulosti.)


#4 Arcade Fire - The Suburbs
Arcade Firesta on vaikea olla pitämättä, koska se on niin hyvä. On mahdollista, että Spike Jonzen ohjaama lyhytelokuva Scenes From The Suburbs julkaistaan vielä tämän vuoden puolella.


#3 Pepper Rabbit - Older Brother

Pepper Rabbit on californialainen tsykedeelishenkinen popyhtye. Sillä on 286 seuraajaa Twitterissä, eli vielä ei ihan puhuta seuraavasta jostain isosta bändistä.


#2 British Sea Power - Living Is So Easy

British Sea Powerin tuore single on perinteisellä tavalla hieno. Siinä on terävät sanat ja hieno pikku melodia. Laulu saa perheeltämme lisäpisteitä, koska viisiviikkoinen tyttäremme pitää siitä, varsinkin kohdasta northern girls, you’re going to the phaaardiee.

British Sea Power - 'Living Is So Easy' by stripeyjumper

#1 Daft Punk vs Phoenix - Fences (Star Guitar - Very Disco Version)

Olen yleensä pitänyt mash-uppeja parhaimmillaankin vain hauskoina yhdistelmävetoina, joita jaksaa kuunnella kerran tai kaksi ennen kyllästymistä. Star Guitarkaan ei ole nyt tehnyt teknisessä mielessä mitään tavallisuudesta poikkeavaa mestariteosta, mutta gaawddaamn kun kuulostaa upealta. Daft Punkin alkuperäinen Verdis Quo tässä ja Phoenixin Fences tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...