-->

lauantai 19. marraskuuta 2011

MGMT - All We Ever Wanted Was Everything (Animated Late Night Tales video)


Heijaa ruusut tulipunaiset, miten nettiasiat suorittavatkaan itseään! Ensin julkaistaan video, johon kymmenet blogit linkkaavat tai jonka upottavat, sitten poistetaan kyseinen video ja jätetään kaikki MGMT:n Bauhaus-coveria himoitsevat indiepolot nuolemaan kohmeisia näppejään.

Mutta sitten.....apuun syöksyy nöyrin palvelijanne Antti! Antti etsii netistä sieltä, etsii täältä, etsii tuolta. Käy läpi erinäisiä paikkoja. Tuhlaa rauhallisesta lauantai-illastaan kymmeniä ja taas kymmeniä sekunteja. Ja löytää videon uudelleen! Jabadaba!

Vaikka video onkin uusi, versio Bauhausin All We Ever Wanted Was Everythingistä ei ole aivan tuore, ja itsekin kirjoitin siitä pari kuukautta sitten. Oikein onnistunut se on ja kuulostaa todella hienolta vielä viikkojenkin kuuntelun jälkeen. Muutenkin yhtye on tänä vuonna kunnostautunut tyylikkäiden lainapalojen versioijana. Jotkut saattavat muistaa alkuvuodesta Daytrotter-sessioissa esitetyn The Cleaners from Venus -coverin Only a Shadow tai ehkä Jimmy Fallonissa tulkitun Pink Floyd -lainan Lucifer Sam.

Tämä on tosi hyvä. Jopa niin, että vähän harmittaa kun se ei ole MGMT:n oma.

MGMT - All We Ever Wanted Was Everything from oneedo on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...