-->

maanantai 3. tammikuuta 2011

MGMT - Only a Shadow (Daytrotter Session)

Onkohan se nyt niin, että MGMT:llä on jotain todistettavaa ihmisille? Congratulations ei albumina mennyt läpi suurelle yleisölle, mutta ei myöskään isolle osalle musadiggareista. Huhtikuun 2010 jälkeen yhtyeen musiikki/innovatiivisuus/hauskuus/potentiaali ja sen sellainen tuntui jäävän täysin alakynteen kusituoppien heittelyn, keikkojen keskeyttämisten ja häntä koipien välissä kaupallisempaa materiaalia levy-yhtiölle lupaamisten kanssa.

Olin välillä jopa hieman hämmentynyt kirjoittelusta ja musaentusiastien totaalisesta takinkäännöstä, koska pidin Congratulationsia hyvänä albumina, joskaan en yhtä riemastuttavana kuin mitä Oracular Spectacular oli. Mielestäni se, että tehdään kokeellisempi ja osin harhailevampi levy ei suoranaisesti tarkoita sitä, että bändi on totaalisesti kadottanut järkensä, uskottavuutensa ja osaamisensa.

Daytrotter.com julkaisi tänään MGMT:n päivässä äänittämän The Cleaners From Venus -coverin Only a Shadow. Pidän siitä todella paljon.edit. Kirjoittaessani ylläolevaa tekstiä Daytrotterin MGMT-sivu oli alhaalla (todennäköisesti) liian suuren trafiikin takia. MGMT esitti livenä myös kolme omaa biisiään, It's Working, Song for Dan Treacy ja I Found a Whistle. Täällä kuunneltavissa ovat ne.

2 kommenttia:

  1. Kiitti tostä sivulinkistä! Hey I found a whistle that works everytime... Andrew vetää upeasti livenäkin. Oon jo täysin pyörtänyt mielipiteeni Congratulationsista, sehän on täyttä kultaa <3
    Ja onhan toi Only a shadowkin kelpo cover (varsinkin kun se on ihan livenä purkitettu)

    VastaaPoista
  2. Tuolla Daytrotterissa on muutenkin aika kivoja live-esityksiä muun muassa Vampire Weekendiltä, Foalsilta, The Nationalilta, Beach Houselta jne.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...