-->

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

High Highs - Flowers Bloom (video)


Olen joitakin kertoja aikaisemminkin kirjoittanut australialaisesta (mutta nykyään New Yorkista käsin operoivasta) High Highsista, ja joka kerta postaus on käsitellyt jotain ihan muuta kuin bändiä tai sen musiikkia. Niin että nyt että siis lyhyesti perussetti että jotain yhtyeestäkin että.

High Highsiin kuuluu kolme henkilöä, Jack Milas, Oli Chang ja Zachary Lipkins. He kertovat vaikuttajakseen hiljaisuuden, mikä on hyvin josephhaydnmaista, mutta muuten pääpiirteiltään sympaattista. Yhtyeen High Highs -ep ilmestyi tiistaina Small Platesin kautta. Levyllä on neljä biisiä, muun muassa hypnoottisen kauniit Flowers Bloom ja Horses, joiden tahdissa fiilistelin petäjän kokoisessa univajeessani viime talvena. Ep on julkaistu 10-tuumaisena, Soundcloudina ja Bandcampina.

Aikaisemmin tällä viikolla High Highs oli esiintymässä Lontoossa ja muun muassa The Sunday Times huomioi orkesterin Breaking Act -palstallaan. Myös esimerkiksi Pitchfork ja NPR ovat kirjoittaneet bändistä. Kotimaisista tekijöistä innostustaan on Stopshakehoneygon lisäksi tuonut julki ainakin Slow Shown Juhani. Jutuissa käytetään usein sanoja ilmavuus, kauneus, unelmallisuus, harmonia, surumielisyys ja omistautuminen.

Flowers Bloomin video ei tarjoa sisällöllisesti paljoa, mutta se sopii biisin tunnelmaan.

3 kommenttia:

  1. Me, Antti, taidetaan liputtaa duona tän puolesta mutta kyllä se kannattaa. Huikea bändi. On muuten tuo 10" tilattuna jo Small Platesilta kauan sitten, mut en tiedä minne postimaailman syövereihin se on jäänyt toistaiseksi :(

    VastaaPoista
  2. Mun mielestäni on muuten hienoa mainita The Sunday Times, Pitchfork, NPR, Stopshakehoneygo ja Slow Show samassa kappaleessa. "Musiikkimaailman vaikuttajat."

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...