-->

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

The Vaccines - Tiger Blood (video)


The Vaccinesin uudehko kappale Tiger Blood ei ole muuttunut yhtään huonommaksi tai paremmaksi kuluneiden viikojen aikana. Nyt siihen on tehty video, joka on samalla tavalla hyvä ja keskitasoa kuin itse kappalekin.

Yhtyeen tupla-A-puolisingle Wetsuit / Tiger Blood ilmestyy 4. joulukuuta. Kuten kuukausi sitten oli puhe, biisin on tuottanut The Strokesista tuttu kitaroija Albert Hammond Jr. Videosta vastaavat ohjaaja Ollie Murray ja kameristit Vanessa Whyte, Toby Ross-Southall sekä yhtye itse. Keikalla ollaan ja kiertueella ja vapaalla. Perus, mutta ihan kivasti perus.

Kaikkinensa The Vaccines osaa tekemänsä homman oikein hyvin. Orkesterin kappaleet ovat helposti sisäistettäviä, stomppaavasti rullaavia indierockpaloja, joita kuuntelee enemmän kuin mielikseen pieninä annoksina. Huonona puolena on se, että nyt kun potentiaali on käytössä ja forward momentum laskussa, bändin pitäisi tehdä jotain mielenkiintoisempaa ollakseen myös ensi vuonna hot & relevant.

Ehkä niin ei käy, mutta kuten Brian Epstein joskus sanoi, the next good song is always the next big thing. Eli kai näilläkin pärjää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...