-->

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

The Vaccines - Tiger Blood (new song)


Niin hei joo meinasi unohtua. The Vaccines julkaisee 4. joulukuuta ns. tupla-A-puolisinglen Wetsuit / Tiger Blood, joista jälkimmäinen julkaistiin digitaalisessa muodossa pari päivää sitten. Mielenkiintoisen uudesta biisistä tekee sen tuottaja, The Strokesin Albert Hammond Jr.

Tai siis teoriassa tekee, käytännössä ei. Tiger Blood kuulostaa nimittäin mitäkuinkin sataprosenttisesti samalta kuin The Vaccinesin debyyttilevyn kappaleet, mikä antaa aiheen olettaa, että Albert-poju on vain ollut omassa New Yorkin studiossaan Vaccinesin poikain kanssa mikkitelineitä asettelemassa ja ehkä nappia tai paria painamassa. Jos oikein lujaa yrittää, ehkä kitaroissa voi kuulla jotain strokesmaista.

Vaan eipä silti. The Vaccines hallitsee pariminuuttisten indiepoprockbiisien teon erinomaisesti, ja iso osa saman lajityypin yhtyeistä olisi onnellinen, jos saisi tehtyä edes yhden Tiger Bloodin kaltaisen vedon. Ylimääräisiä papukaijamerkkejä lontoolaispoppoolle pitää antaa siitä, että he ymmärtävät pitää biisinsä juuri niin lyhyinä kuin pitääkin.

Lukeman mukaan The Vaccines aloittaa kakkosalbuminsa äänitykset ensi vuoden puolella. Mikään ei anna syytä odottaa suurta kehitystä yhtyeen tavassa tehdä musiikkia, eikä oikeastaan ole tarvekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...