-->

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

What in the hell happened? (vko 14)

Olen muuten huomannut, että mitä enemmän näitä viikkokatsauksia kehutaan, sitä suuremmat paineet minulle tulee niiden kanssa. Nytkään ei ole ollenkaan sanottua, että tulevien ehkä 40-50 minuutin aikana onnistun tuottamaan mitään hauskaa & oivaltavaa & ajassa kiinni olevaa & omaperäistä & tulevaisuudessa lämmöllä muisteltavaa sisältöä. Kysymys kuuluukin, piiskaavatko kehut Antin yhä parempiin suorituksiin vai murtuuko Antti paineen alla?


- Flow julkisti ison osan tämän vuoden esiintyjistään ja kaikki indie-tyypit olivat ihan että OMG OMG OMG OMG OMG ei voi olla totta, tää on nyt ihan liikaa, että odotukset olivat tosi korkealla, mutta silti ne ylittyivät ja tuo 115 euroa kolmen päivän lipusta on ennemminkin liian vähän kuin liian paljon, että olisipa kesä jo ohi, että pääsisi Flow'hun. Kaikki antihipsterit ja anti-indie-tyypit olivat ihan että kutsutaan sitä mieluummin Blow'ksi, että me ollaan tosi hauskoja, että paljastetaan kaikille, että indie-tyypit pukeutuvat tiukkoihin farkkuihin ja muihin muodikkaisiin asusteisiin, että hahahaaa, että senkin tyhmät, että hahahaaaa, yhdet on jotain musadiggareita, että yhdet tykkää jostain indiestä ja sen lisäksi vielä tykkää olla keskenään samanlaisia, että minä menen ainakin johonkin heavy- tai rock- tai iskelmä- tai tanssifestareille, että niissä ei onneksi kukaan näytä koskaan yhtään samalta eikä ajattele asioista samalla tavalla, että hahahaaa, että me ollaan paljastettu teidät, että kaikki muut festarit kerää yhteen ihan randomeita tyyppejä, joilla ei ole mitään yhteistä keskenään, että hahahaa, että tehän näytätte kaikki ihan samalta, että vaikka me pidettäisiinkin Flow'n esiintyjistä, me ollaan mieluummin jölkissä tämän meidän huomiomme kanssa kuin nautitaan niistä, että senkin hipsterit, että te ootte kyllä helppoja kohteita huumorille, että hahahaa.

Flow'n visuaalisesta ilmeesta vastaava suunnittelutoimisto Tsto oli ihan että Flow Festivalin uuden ilmeen lähtökohta on musiikin ja maailman rytmi ja repetitio. Kaikki huojuu ja kaikki toistuu ikuisen taivaallisen kierron tavoin. Planetaarinen pyörre, männän liike, yhdyntä ja musiikin syke kuvastuu Flowta varten piirrettyn fontin toistossa ja varioinnissa. Se leikkautuu kuin chopped n screwed sämple tai säkättävä rumputahti ja mukaan sekoittuu orgaanisesti käyttäytyvä abstrakti kuvamaailma. Kaikki hipsterit, prohipsterit, posthipsterit, wannabehipsterit, feministihipsterit, piilohipsterit ja antihipsterit olivat yhteen ääneen ihan että WHAAAAAAAAAAT?! kunnes kaikki tajusivat että AHAAAAAA, että seksiä ja panemista, johon kaikki hipsterit olivat ihan että silloin kun mä panen niin se ei kyllä oo mitään panemista, vaan eroottista taidetta kahden ihmisen välillä.

Kaikki post alt tai cool dad -vaiheeseen ikääntyneet tyypit olivat ihan että onks tää keskustelu pakko käydä joka ikinen vuosi, että pitäiskö ehkä jo keskittyä muihin asioihin, että mun mielestä tää keskustelu oli tosi väsynyt jo vuonna -87 tai -97 tai -07, että saankohan mää ruinattua itselleni jostain ilmaisen festaripassin Flow'hun.


- LCMDF oli Pariisissa kuvaamassa musiikkivideota Take Me to the Mountains -biisiin. Videokuvausten tiimellyksessä jompikumpi bändin jäsenistä twittasi kuvan, jossa tyttöjen kanssa poseerasi kolme baseballmiestä. Kaikki olivat ihan että mitä helvettiä, että miks just baseballia ja miksi Pariisissa, että onkohan noilla kuvausten jälkeen ihan hirveät orgiat jossain kattohuoneistossa ja jos on, niin onkohan se seksiä ja panemista vai eroottista taidetta kahden, kolmen, neljän tai viiden ihmisen välillä.

LCMDF - Take Me To The Mountains by heavenlyrecordings



- Jared Leto päätti vahvistaa omaa katu-uskottavuuttaan uploadaamalla Youtubeen videon, jossa hän imitoi Kurt Cobainia. Leto oli ajatellut, että kaikkien mielestä hän tekee todella hyvää työtä ja on kuin ilmetty Kurt, mutta kukaan ei oikein tarjonnut sympatiaa, ymmärrystä tai kannustusta emorokkariparalle. Antti oli sitä mieltä, että Antti ainakin tanssii silmät kiinni itsensä kanssa koko videon ajan ja toivoo, ettei se ikinä loppuis. Kaikkien post alt tai cool dad -vaiheeseen ikääntyneiden tyyppien mielestä oli todella hämmentävää, että Cobainin kuolemasta tuli kuluneeksi jo 17 vuotta.

- Facebookissa megaluokan viraaliksi nousi kuva, josta piti etsiä mahdollisimman nopeasti kolme sanaa niin, että ne sanat sitten kuvaisivat kyseistä henkilöä. Kaikkien mielestä kirjainruudukko oli sataprosenttista höttöä, mutta silti ehdottomasti kokeilemisen ja jakamisen arvoinen juttu. Antin kolme sanaa olivat maniac, kiss ja naked, mikä oli paitsi hämmentävää myös ehdottomasti ja peruuttamattomasti totta.




- Beastie Boys julkaisi uuden biisin Make Some Noise, joka kuulosti kaikkien mielestä ihan Beastie Boysilta eli joidenkin mielestä ihan tajuttoman ässältä ja joidenkin mielestä ihan tajuttoman tylsältä. Bändi julkaisi myös hillittömän hauskan trailerin Fight For Your Right - Revisited, joka oli jokaisen mielestä hillittömän hauska, vaikka itse bändi ei olisikaan hillittömän hauska. Hillittömän hauskalla videolla hauskuuttavat yhtyeen poikain lisäksi Elijah Wood, Danny McBride, Seth Rogen, Will Ferrell, John C. Reilly ja Jack Black.

- Joku suomalainen juniori nöyryytti vastustajiaan potkaisemalla maailman nöyryyttävimmän rankkarin. Kaikki suomalaiset futisfanit olivat ihan että JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

- Turkulainen Yournalist julkaisi yhden tämän vuoden parhaista kotimaisista kappaleista. Nigerian Girl komeilee 100% varmasti Stopshakehoneygon Best Tracks of 2011 -listalla.


- Eduskuntavaalikampannointi kiihtyi ja televisiossa mainostivat kaikki ne puolueet, joilla lystiin oli rahaa. Kaikkien mielestä oli ihan effing hilarious, että Perussuomalaisten vaalimainoksessa soi italialaisen Toto Cutugnon biisi L'italiano, että hahahaaa, että sono un italiano, un italiano vero vaan teille, että kai te tiesitte, että Kari Tapion maineikas versio on käännösiskelmä, että tarkoittaako tämä nyt sitä, että teidän puolueenne haluaa samaistua Italian kansaan vai mitä, ja olettekos te pyytäneet herra Cutugnolta luvan tuohon versioonne?



- Tammerfest julkisti Keskustorin teltan ohjelman, johon kuuluu tulevana kesänä Sleepy Sleepersin ja Paula Koivuniemen yhteiskeikka. Antti fiilisteli ihan kybällä Sleepy Sleepersin parasta biisiä Tahdon räkästä sinua, että mä vihaan kaikkee mikä liikkuu WHÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ja poliisi pamputtaa WHÄÄÄÄÄÄÄÄ ja syyttömät vapaaksi ja uudet vaalit WHÄÄÄÄÄÄÄ ja mää oon vandaali ja epänormaali WHÄÄÄÄÄ ja jenkit pois Ameriikasta ja skoudet on sikoja WHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ja mää oon vapaa mää oon vapaaa mää oon vapaaaaa WHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

4 kommenttia:

  1. Tää oli hauska postaus! Oikeesti.

    VastaaPoista
  2. Joo mää aina kirjoittelen näitä ja hihittelen itsekseni ja mietin kaikkia hölmöjä asioita. Kiitos kannustuksesta.

    VastaaPoista
  3. Tämä on toinen kerta, kun luen blogiasi ja olen jo vahvasti sitä mieltä että tämä on paras suomalainen musiikkiblogi. Hyvä meininki!

    VastaaPoista
  4. Hei kiitos paljon! Hyvä edellä pyritään menemään jatkossakin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...