-->

tiistai 3. tammikuuta 2012

23:23 - Safe


Hienon mutta vielä suht tuntemattoman kotimaisen musiikin esittely jatkuu 23:23:lla. Jos bändi/artisti ei ole entuudestaan tuttu, niin ehkä Delay Trees sanoo jotain? Ja kenties kyseisen yhtyeen laulaja-kitaristi Rami Vierula? Do I have your attention? Mahtavaa.

Sympaattisessa sähköpostiviestissään Rami kirjoittelee seuraavaa.

- Olen tehnyt musaa 23:23 nimen alla öisin viimeisten muutaman vuoden aikana paskoilla kamoilla kotona. Nyt biisejä alkaa olla sen verran kasassa että voisin julkaista levyn tai ainakin EP:n. Mahdollisesti myös jotain pienimuotoista keikkaa voisi heittää. Soitan ja sävellän myös Delay Trees -yhtyeessä, mutta koen, että nämä kappaleet veisivät bändiä hiukan eri suuntaan kuin mihin ollaan muuten liikkumassa.

Safe on siis aivan kipeän koukuttava kappale. Se edustaa juuri sellaista soundia, josta olen pitänyt jo viime vuosituhannen alkuhämäristä lähtien. Kitarasäesteistä, kotikutoista muttei amatöörimäistä, melodista ja perinteistä muttei tylsää ja plagiaristista, tarttuvaa ja tunnelmallista.

23:23:lla on tällä hetkellä vain viisitoista (15) tykkääjää Facebookissa, eikä viime vuonna julkaistun Everyday Aestethics -levyn kappaleitakaan ole kuunneltu kuin satakunta kertaa per styge. Tähän on saatava muutos, heti, nyt.

2 kommenttia:

  1. Joo, on toki, ja pelaa hyvn myös muina vuorokauden hetkinä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...