-->

lauantai 7. tammikuuta 2012

CC33 - Silver Spurs


Jyväskyläläinen CC33 on viime aikoina aiheuttanut tietynlaista pöhinää useissa blogikirjoituksissa. Jyri mainitsi bändin jo kesällä, Juhani ja June vuoden ensimmäisenä päivänä ja Markku alkuviikosta. Itse syvennyin tarkemmin kokoonpanon tekemisiin vasta eilen.

CC33:n tekemisessä on aimo määrä tervettä itseluottamusta. Biisien soundeja sulatellessa pitää koko ajan miettiä, ollaanko nyt vähän mauttoman puolella vai liidetäänkö kymmenen mailia riman yläpuolella. Joistain sävelistä tulee mieleen tv:stä tutut, Lappiin sijoittuvat itsetutkiskeluohjelmat, joiden taustalla Ile Kallio soittaa kaikuisia Fender-tunnelmointejaan. Ja sitten taas kuin taikaiskusta ollaan jonkin selittämättömän suuruuden äärellä, kun yhtye loihtii kaunistakin kauniimpia synamelodioita ja dramaallisesti sykähdyttäviä kasvatuksia.

Viikko sitten julkaistun Silver Spursin lisäksi kannattaa kuunnella esimerkiksi leijaileva Blue Baby Blue ja aavistuksen rivakammin groovaava Carlsberg Girls. Facebookissa bändi kertoo tiedoikseen sanat Yé Yé Yé, henkilökuvauksekseen SLALOM PUNKS 1984 ja kiinnostuksensa kohteeksi Nascarin. Hauskojakin ollaan.

3 kommenttia:

  1. Sinä tutustuit eilen, minä tänään. Annoin hypelle periksi. Onneksi. Tää o hiäno!

    VastaaPoista
  2. Joo, jotenkin sellaista, että yleensä en ihan tällaista kuuntele, mutta kun biisit vain on niin hyviä, niin pakkohan tästä on tykätä.

    VastaaPoista
  3. https://soundcloud.com/cc33/cc33-kaiho

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...