-->

lauantai 14. tammikuuta 2012

23:23 - Tell Me Your Name


Tunnen katapultin puuosien kiristyvän. Niks, niks, niks, niks, kiristyy, kiristyy, niks, niks, niks, niks, köysi anoo armoa, niks, niks, niks, kohta lähtee, niks, niks, niks... SKOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSHHHHHHHH!

Delay Treesistä tutun Rami Vierulan makuuhuoneprojekti 23:23 lennähtää viimeistään nyt Stopshakehoneygon kotimaisten suosikkiaktien terävimpään kärkeen. Jo viime vuoden lopulla julkaistu Safe miellytti suuresti, ja uusi, eilen Friday the 13th:in kunniaksi julkaistu Tell Me Your Name sitäkin enemmän. Lo-fisti vedetään ja doowopmelodioilla ja kivoilla lyriikoilla ja lämpimällä soitannalla. Tykkiässästi kuin mikäkin.

Jos nykyorkestereihin vertaa, 23:23 kuulostaa vähän niin kuin Youth Lagooniin ja Girlsin yhdistelmältä. Vierula tekee samalla tavalla populaarimusiikin peruselementteihin nojaavaa, tutulta kuulostavaa säveltaidetta, joka kuitenkin on persoonallista ja äärimmäisen koukuttavaa. Ja aivan kuten Trevor Powersilla ja Christopher Owensilla, myös Vierulalla on hallussaan taito kirjoittaa ja toteuttaa ajattomia poplauluja. Jos minä saisin päättää, 23:23:a kuuntelisivat kaikki maailman indiediggarit.

Tell Me Your Namen lopun doo-aa-pappaappaa-kuoro on niin hieno, etten tarvitse pariin päivään mitään muuta.Tykkää bändistä Facebookissa, jookos?

2 kommenttia:

  1. Klassinen vonkausbiisi. Niitä biisejä, joiden sanoja ei tohdi tarkemmin kuunnella/lukea, ettei kutkuttava ensivaikutelma särkyisi.

    VastaaPoista
  2. Eikun just pitää kuunnella, esim. strawberry gum mainitaan!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...