-->

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

What in the hell happened? (vko 1)

.....1...2..testing.. 1..2...3.... testing... testing... summer sucksssss.... summer sucksssss.... 1...2.... and....

WE'RE BAAAAAAAAAAAAACK!!! Viikkokatsaukset ovat taas täällä! Yeah baby yeah! Viikoittaiset syväkahlaukset indien, valtavirran, sexyn, goofyn, mediamaailman, altsun, meemien, viraalien ja mieltä nostattavien onnistumisten maailmaan jatkuvat kuukausien tauon jälkeen. Tästä lähtien joka sunnuntai, tai viimeistään maanantaina, mutta tavoitteellisesti sunnuntaina, ehkä iltapäivällä ehkä illalla ehkä yöllä, katsotaan.

Vuoden ensimmäisellä viikolla juhlittiin Ristoa, Bowieta ja kotimaisia bändejä, ihmeteltiin sexypupun uusia biisejä ja kuolleiden ihmisten katoamista levyjen kansista, sympattiin Diili-Sampoa ja todistettiin Iltasanomien häpeällisen noloa mokaa. Here goes!- Facebookiin perustettu Riston debyyttilevy julkaistavaksi vinyylille! -ryhmästä tuli elävä esimerkki sosiaalisen median voimasta, kun halukkaat 200 ihmistä ilmoitti alle viikossa olevansa valmis ostamaan vinyylin, mikäli Fonal Records sellaisen julkaisisi. Loppuviikon ajan ryhmässä on äänestetty tulevan julkaisun muodosta, eli vinyylin väristä ja painosta (valkoinen/musta, 150/180g) ja kansien olemuksesta (gatefold/tavallinen). Tällä hetkellä (myös) Antin suosikkivaihtoehto valkoinen raskas vinyyli avautuvilla kansilla on voittamassa äänestystä, vaikka se onkin kallein vaihtoehto.

Ryhmässä käytiin myös hedelmällistä hifistelykeskustelua siitä, vaikuttaako vinyylin väri sen äänenlaatuun. Lopputulemana lieni, ettei värillä ole tässäkään tapauksessa mitään väliä, mutta kuvalevyjen äänenlaatu on huomattavasti huonompi kuin yksiväristen vinyylien.

Kaiken kaikkiaan kaikki kokivat suurta voitonriemua, tulevan omistamisen iloa, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja universaalia yhteyttä projektin onnistumisen johdosta, ja kaikkien mielestä maailma oli jälleen vähän parempi paikka elää.- Lana Del Reyn tammikuun lopussa julkaistavalta debyyttilevyltä Born To Die vuosi internetziin kaksi biisiä, National Anthem ja This Is What Makes Us Girls. Jokainen elossa tai kuolleena oleva ihminen maailmassa vihasi niitä enemmän kuin saatanaa, sortoa ja syrjintää yhdessä. Kaikki olivat ihan että PAAAAASSKAAAAAAAAAAAAA, että nyt loppui indiesexypupusen loikinta, että flushhhhh tästä näin vessasta alas. Antti oli ihan, että IHANAAAAAAA, että Lana baby pupunen is back back back, että mahtava kertsi ja hieno biisi ja albumi ei floppaakaan, että IHANAAAAAAAA, johon kaikki Antin kaverit olivat ihan, että ooksää tosissas, johon Antti oli että jooooooo! Myöhemmin kävi ilmi, että vuotaneet versiot olivat demoja.- Maailman loppuun saakka jatkuvassa Do I Smell a Meme? -sarjassa voiton vei hillittömän hauskaksi laskettava Album Covers Minus The Dead Guys -sarja, jossa nimensä mukaisesti levyjen kansista photaroidaan pois kaikki manan maille lähteneet henkilöt. Varsinkin Beach Boysin, Beatlesin ja Ramonesin muokatut levynkannet olivat legendaarisia. Antti mietti kotomaisten levyjen muokkausta ja ajatteli, että esimerkiksi Hurriganesin kansista saisi aika hyviä, jos vain jaksaisi tehdä.- David Bowie täytti 65 vuotta, mikä johti lukuisiin kunnianosoituksiin uutissivuilla, blogeissa ja Facebook-päivityksissä. Uncut oli vetänyt ylivoimaisen ässän hihastaan jo viime vuoden puolella julkaisemalla iPadille Bowie-applikaation, joka sisälsi turbobuustatun määrän materiaalia legendan uran varrelta. Antti oli sitä mieltä, että tämä appi ei välttämättä ole lähellekään parasta mitä iPadille voi tehdä, varsinkaan teknisen toteutuksensa puolesta, mutta se totta vieköön on askel oikeaan suuntaan, ja että tällaisilla spesiaaleilla myös sanomalehdet voisivat loistaa jos vain tahtoisivat ja osaisivat.

Antti mietti, jotta että mikähän voisi olla sellainen semiharvinainen mutta superhyvä biisi, jolla pääsisi tykkeihin fiiliksiin, ja muisti lukioaikaisen suosikkinsa Moonage Daydream, jonka vuonna 1971 nauhoitettu Arnold Corns -versio oli aina sykähdyttänyt Anttia enemmän kuin Ziggy Stardustilla oleva tunnetumpi tulkinta.- Antti paahtoi rästiin jääneitä kotimaisten bändien blogipäivityksiä minkä muilta kiireiltään ehti. Stopshakehoneygon ensiesittelyssä olivat Greymouth, 23:23, CC33 ja Loistava Polku. Uusista kotimaisita bändeistä kirjoittaminen jatkuu ensi viikolla ja on muutenkin lähempänä blogin keskeistä tarjontaa tulevien kuukausien aikana.
- Burning Hearts julkaisi uuden biisin Burn Burn Burn, joka sai odottamaan suuria bändin tulevalta Extinctions-albumilta.
- Cloud Nothings julkaisi altsualbumin Attack On Memory, joka sisälsi muutaman todella hienon angstipöristelyn.
- Youth Lagoon julkaisi uuden videon vanhasta July-kappaleestaan. Kuten arvata saattoi, siinä oli koskettava tarina.
- Teen Daze alkoi tehdä Disco Housea.- MTV3 uutisoi Iltasanomien kirjoitusvirheestä. MTV3:n mukaan Iltasanomissa oli ollut "nolo virhe", sillä viikonvaihteen IS on kannen mukaan myynnissä 7.-8.12.2012, eli TÄMÄN VUODEN JOUKUKUUSSA, SIIS TULEVAISUUDESSA! Lehden uutiset kertoivat kuitenkin loppiaisen asioista, eivätkä MTV3:n mukaan sijoittuneet tulevaisuuteen.

MTV3 raportoi erehdyksestä kertomalla, että "vinkin lähettänyt lukija joutui pari kertaa hieromaan silmiään ihmetellessään päivämäärää." Stopshakehoneygon saamien tietojen mukaan pöyristyneen lukijan eleet eivät jääneet silmien hierontaan, vaan samainen henkilö oli myös raapinut oikealla kädellään takaraivoaan, polkaissut jalallaan maata ja tokaissut kovaan ääneen sanan "kehveli". Koko IS:n toimitus joutui nolon epäonnistumisen seurauksena jättämään kotikontunsa taakseen ja vaeltamaan kohti etelää häpeänsä peittääkseen.- MTV3 tiesi myös kertoa, että Diilistä aikanaan tutuksi tulleen Sampo Kaulasen hanke tuoda Metallica Suomeen on pahasti vastatuulessa. Sampon projekti "Metallica soittamaan Ylläkselle" on jäissä, koska miehen itsensä mukaan "se raha on ongelma, kun se maksaisi niin paljon". Sampo lohdutti Metallica-faneja kertomalla, että "aihe on kuitenkin mielessä koko ajan", mutta hämmensi samalla pataa toteamalla, että "eihän sitä kohta pysty edes Souvareita tänne tilaamaan, jos firman asiat unohtuvat". Kaikki miettivät, että pitäisiköhän Sampon lyödä hynttyynsä yhteen Kalle Keskisen kanssa, että yhdessä he varmaan saisivat luotua monta mielenkiintoista tapahtumaa Suomeen.

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...