-->

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Riston debyyttilevy vinyylille


Viime perjantaina Facebookiin perustettiin ryhmä Riston debyyttilevy julkaistavaksi vinyylille!, jonka tarkoitus & olemassaolon syy on yksinkertaisen loistava. Kun ryhmässä on 200 albumin ostamiseen sitoutunutta henkilöä, levystä painetaan 200 kappaleen numeroitu painos vain ja ainoastaan ryhmän jäsenille. Näistä levyistä Risto Ylihärsilä on luvannut signeerata jokaisen. Kaikkiaan vinyylin painosmäärä on 500 kappaletta, joista siis tuo 300 jää muiden ostattavaksi.

Ryhmän on perustanut Arttu Seppänen ja sillä on Fonal Recordsin nokkamiehen Sami Sänpäkkilän siunaus. Sami kommentoi asiaa ryhmän sivuilla muun muassa näin:

- Kiitos vaan minunkin puolestani Artulle joka lähti oma-aloitteisesti tätä asiaa ajamaan! Olisi mahtavaa jos kaikki ryhmään liittyneet olisivat nimenomaan ostoaikeissa liikkeellä. Näillä haavaa tämä pitää hoitaa niin, että ensin veloitetaan rahat ja sitten pistetään LP painoon. Tämä siksi että muuten ei tähän rahaa ole. Eli maksusta vierähtää vielä aika tovi ennenkuin LPn saa käteen. Veikkaisin noin 8 viikkoa tuotantoajaksi. Eli jos tämä epäilyttää niin kannattaa jättäytyä ryhmästä ja antaa muille tilaa.

Ryhmään voi liittyä tästä. Minunkin parahin toiveeni olisi se, ettei kukaan lähtisi leikkiin mukaan huvin vuoksi, vaan ns. aidosti ostoaikeissa. Tätä kirjoittaessa paikkoja oli vapaana enää 36 kappaletta, eli jos haluat omaksesi osan kotimaista musiikkihistoriaa, kannattaa olla nopea.

Itse levyhän on klassikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...