-->

torstai 16. elokuuta 2012

Satellite Stories - Sirens (Slow Magic Remix)

Satellite Storiesin Sirens (Slow Magic Remix) on ehkä parasta viikkoihin. Kaikki rakastavat niin kuin holtti puuttuisi.
Olen tehnyt paluun! Comebackin! Tullut takaisin kotimaisen kielen kirjoittajaksi! Jättänyt väkinäisen englanninkielen! Innostunut jälleen sellaisesta tekemisestä, josta alun perin innostuin, kun aloitin Stopshakehoneygon kirjoittamisen. Olen jotenkin taas musiikillisesti havahtuva.

Menneet kuukaudet olen kirjoittanut Battlestar Pluto -blogiin, mutta se toiminta on ollut aika hätäistä. Jos on joku scene olemassa, olen ollut siitä irti ja kuunnellut vain silloin tällöin hyviä biisejä. Ja silloin tällöin postannut niistä.

Tällä välin on tapahtunut paljon kaikkea, jonka olen huomannut tai jättänyt huomaamatta, niin musiikki- kuin blogirintamallakin. Muutama kaveriblogi on ainakin lopettanut, mikä on aina ikävää, enkä tiedä, onko tilalle tullut uusia hyviä. Jos on, niin kertoa saa. Uusia kotimaisia bändejä on tullut mukaan joitakin, joista ainakin kaksi on ihan tajuttoman hyviä.

Teen tässä tulevien päivien aikana jonkinomaista koontaa kuluneen vuoden asioista, lähinnä itseni takia, mutta ehkä myös osin lukijakuntaa palvellen. Painopiste on siinä missä ennenkin, eli uudessa indiessä, ajankohtaisessa alternativessa ja kaikkia huvittavassa hölmössä.

Ja mikä olisikaan parempi tapa palata takaisin tähän puuhaan kuin hehkuttamalla ehkä parasta kotimaiseen biisiin tehtyä indie-electropop-remixiä tänä vuonna / ikinä? Satellite Storiesin Sirens on kelpo biisi kitaravetoisena bändiversionakin, mutta voi taivahan talikynttilät, kuinka Slow Magic onkaan saanut biisin lentoon! Hidas nytkytysgroove on toimiessaan  grooveista parhaimpia, biisin upea synariffi ns. tekee kertsin ja tietysti Esa on niin hyvä laulaja, ettei voi oikein mitään jäädä kaipaamaan.

Satellite Storiesin debyyttialbumi Phrases to Break the Ice ilmestyy 21. syyskuuta. XYZberlinMusic / Finetunes julkaisee, Fullsteam hoitaa buukkauksia. Maailman portit ovat avoinna, nyt bändin on vain kuljettava niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...