-->

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Big Wave Riders - Sunny Season (video)

Big Wave Riders jatkaa Solitin laadukkaiden julkaisujen sarjaa tuoreella albumillaan. Jo aikaisemmin netissä julkaistusta Sunny Seasonista ilmestyi tänään video.

Stopshakehoneygon suosikkina blogin alusta saakka pysytellyt Big Wave Riders julkaisee ylihuomenna perjantaina debyyttialbuminsa Life Less Ordinary. Maalailen levystä niin sanotulla monipuolisemmalla pensselillä myöhemmin tällä viikolla, mutta pakkohan bändin uudesta musiikkivideosta on jotain mainita.

Yhtyeen soundi- ja rytmimaailma on kuluneen vuoden aikana siirtynyt 2000-lukulaisesta indierockista muutamia isoja harppauksia 90-luvulle, ehkä lähinnä Manchesterin suuntaan, Oasista edeltävään aikaan. Käytännössä bändi onnistuu olemaan muodikkaampi näin, häivytettyään biiseistään muutaman vuoden takaiset trendimelodiat ja ryhdyttyään tekemään enemmän itseltään kuulostavaa musiikkia.

Sunny Seasonin videon on ohjannut yhtyeen laulaja ja pääasiallinen lauluntekijä Teppo Meriläinen. Kameran takana ovat olleet Antti Linko, Pyry Kovanen ja Patrick Lindholm. Tarjolla on soittoa, värejä ja kaleidoskooppimaisia ominaisuuksia.

Big Wave Ridersin voi nähdän esiintymässä ainakin seuraavissa tilaisuuksissa.

25.08. Block Party, Lahti
31.08. Tavastia, Helsinki (+ Merries)
07.09. Kissojen Yö, Korkeasaari, Helsinki
14.09. Doris, Tampere
29.09. Dynamo, Turku
21.12. O´Connells, Tampere


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...