-->

sunnuntai 26. elokuuta 2012

The Flaming Lips and Amanda Palmer - The First Time Ever I Saw Your Face (NSFW)

Flaming Lipsin ja Amanda Palmerin uusi video on aika NSFW. Siinä on läsnä muun muassa karvoitusta.
Nyt on tarjolla verrattain vahvaa tulkintaa, niin visuaalisessa kuin korvin kuultavassakin mielessä. Ja vielä aika legendaariseksi käyneellä tarinalla maustettuna.

The Flaming Lipsin nokkamies, kaikkien rakastama & arvostama Wayne Coyne hieman keulasi The First Time Ever I Saw Your Facen ensimmäisen version ja videon kanssa. Alun perin kappale tehtiin keväällä yhteistyössä Erykah Badun kanssa. Videon ajatus oli pääpiirteissään sama kuin tällä toisellakin versiolla, mutta koska Erykah katsoi alastomuuden ja erinäisiltä eritteiltä näyttävien elementtien yhdistelmän itselleen liian roisiksi, myös hänen siskonsa Nayrok kutsuttiin esiintymään videolle.

Pitchfork julkaisi The First Time Ever I Saw Your Facen videon 1. kesäkuuta, mikä käynnisti muutaman päivän kestäneen paskamyrskyn. Badun fanit pöyristyivät, koska vaikka alkuperäisestä videosta näkee selvästi, että sillä esiintyy kaksi eri naista, monet luulivat Erykahin itsenä paljastavan ns. kaiken. Kun vielä ilmeni, ettei Badu ollut nähnyt saatikka hyväksynyt Coynen Pitchforkille antamaa videota, Flaming Lipsin oli pakko pyytää monisanaisesti anteeksi ja poistaa video Vimeosta.

Badu oli tapauksesta todella käärmeissään, eikä luultavasti tee enää koskaan minkäänlaista yhteistyötä Coynen kanssa. Hän kirjoitti aiheesta pitkän vuodatuksen Twitterissä, jossa hän sanaili muun muassa näin:
Consequently, brother, As a human I am disgusted with your what appears to be desperation and poor execution. And disregard for others . As a director I am unimpressed . As a sociologist I understand your type. As your fellow artist I am uninspired. As a woman I feel violated and underestimated.
I guess u feel it better to apologize than ask for permission and be refused . Hey, Love u man, but your ways are not very nice .
O, And on behalf of all the artists u have manipulated or plan to manipulate, find another way .
These things have been said out of necessity.
And if you don't like it
you can KiSS MY Glittery ASS .O and Nayrok told me to tell u to kiss her ass too .
Nyt The First Time Ever I Saw Your Facesta on julkaistu uusi versio, jossa esiintyy Dresden Dollsin laulaja Amanda Palmer. Videossa ei ole verta, kimalteita tai mitään tuhdilta siemennesteeltä näyttävää, mutta vastapainoksi tarjolla on tissit, karvoitusta ja näytelty orgasmi.

Shokkiarvoja on ainakin tavoiteltu.

Tässä uusi versio kappaleesta....


The Flaming Lips and Amanda Palmer - The First Time Ever I Saw Your Face from Delo Creative on Vimeo.

...ja tässä se monesta paikasta deletoitu, Erykah Badun tähdittämä tulkinta.

2 kommenttia:

  1. Ehkä Coyne näki Amanda Palmerin toisen kuvatallenteen tältä kesältä ja päätteli, että siinäpä sopiva yhteistyökumppani. http://www.youtube.com/watch?v=cZCadqQY-Lw

    Respectiä Coynen posselle viime aikojen tajuntaa laajentavista projekteista. Toivottavasti ovat silti vain sienipitoisia välipaloja matkalla kohti uutta mestariteosta, onko edellisestä nyt 6 vai 10 vai 13 vuotta.

    VastaaPoista
  2. En ollut nähnyt tota. On itse asiassa aika hyvä biisi.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...