-->

perjantai 17. elokuuta 2012

Animal Collective - Today's Supernatural (Video)

Jos on pellet tarkoitettu hauskuuttamaan eikä pelottamaan, niin silti aika harva pelle pyrkii hauskuuttamaan. Ajattele, jos tämä tyyppi olisi sinun isäsi.

Animal Collectiven uusi albumi on tietysti kaikesta huolimatta oleva yksi isoimmista jutuista tänä vuonna, vaikka yhtyeen ympärillä leijunut jumalallinen värikehä onkin haihtunut murto-osaan siitä, mitä se oli loppuvuodesta 2009 Merriweather Post Pavilionin totaalisen onnistumisen jälkeen.

Today's Supernatural on hyvä muistutus siitä, ettei Animal Collective ole yhtä kuin Panda Bear, vaan bändissä on huomattava määrä muutakin luovuutta, ja tietysti hyvä esimerkki sen suhteen, kuinka kova laulaumies Avey Tare on. Kappale ei ole herättänyt samanlaisia innostuksen voihkaisuja kuin vaikkapa My Girls aikanaan, mutta on tämä silti kova.

Ja videossa on pelottava Avey-pelle, aavikkokiituri, irrallaan olevia, hakkaavia käsiä, tsygedeelistä vilkuntaa ja välkyntää - ja biisissä se hurmaava LELELELELELELELELELELELELELET GO!, josta on vaikea päästä irti sen kerran kuultuaan.

Centipede Hz ilmestyy 3. syyskuuta. Domino julkaisee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...