-->

tiistai 11. syyskuuta 2012

Eeliks:en - Suutre Teiter

Nyt ollaan suuruuden äärellä.

Eeliks:en (Eelis Mikael Salminen) on 7-vuotias ekaluokkalainen. Hänen lempibändejään ovat Beatles, AC/DC, Beastie Boys, Robin, Kiss, Rolling Stones, Pikkuoravat ja Prodigy. Peruskoulun lisäksi Sara Hildén -akatemian kuvataidekoulussa käyvä Eelis oppi lukemaan 3-vuotiaana. Hän pitää lasagnesta, kalapuikoista ja lohesta.

Eeliksen muusikon ura alkoi, kun hän yritti tehdä isänsä (Jukka Salminen btw) iPhonella kappaleen. Yritys epäonnistui, mutta hän äänitti lisää, "koska hänen isänsä pakotti". Eelis kirjoittaa laulunsa englanniksi ja siansaksaksi. Hän uskoo Fonal Recordsin nokkamiehen Sami Sänpäkkilän olevan ainoa ihminen, joka oikeasti pitää hänen musiikistaan. Hän ei tee livekeikkoja, koska ei tahdo olla niin kuin Robin.

Eeliks:enin backstory on erinomaisesti kohdallaan, mutta pojan musiikki ei toimisi pelkästään sen varassa. Suutre Teiterissä on aitoa löytämisen ja luomisen riemua, vähän niin kuin Eelis Salminen olisi itsekseen keksinyt kokonaan uuden kielen. 

Suutre Teiter ilmestyy 12. lokakuuta. Fonal julkaisee, kaikki palvovat.


3 kommenttia:

  1. Tässä taas hyvä esimerkki siitä miksi Suomi on yksi huonoimpia musiikkimaita ikinä...

    VastaaPoista
  2. Eikun sun pitää nousta oikeita portaita ja käydä oikeista porteista. Tässä on samaa kuin The Shaggsissa. Vuosituhat vain on eri.

    VastaaPoista
  3. Kyseessä hei 7-vuotias poika. Rupeapa anonyymi itse Iphonella musiikkia äänittämään. Ei varmasti onnistuisi yhtä hyvin kuin Eelikseltä

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...