-->

maanantai 3. syyskuuta 2012

Cup - Red Book (Album stream)

Sami Suovan ja Mikko Pykärin projekti on edennyt albumiasteelle. Biitit ovat ns. mielenkiintoisia.
Niin että mitähän sitä lahjakkuudellaan tekisi?

Mikko Pykäri ja Sami Suova ovat yksiä niistä harvoista suomalaisista musiikintekijöistä, jotka voivat lähteä hommailemaan melkein mitä tahansa ja saada aikaan ääntä, joka on parempaa, kestävämpää ja innostavampaa kuin keskivertojen musikanttien tuurilla maaliin osuneet uran huippuhetket.

Parivaljakon kesällä lanseerattu projekti Cup maalailee osin samoilla mutta osin hyvin poikkeavilla 90-luvulta kotoisin olevilla siveltimillä kuin Shine 2009. Suurin ja ilmeisin ero on biiteissä - siinä missä Shine 2009:n ysärirytmit ovat parin viime vuoden aikana muuttuneet jälleen hyvin muodikkaiksi, Cupin viljelemästä dancebasarista on valtaosa indiespheressä operoivista yhtyeista pysynyt visusti erossa.

Cupin debyyttialbumin nimi Red Book viittaa Carl Jungin The Red Book -teokseen, joka sisälsi tekstejä ja piiroksia hänen fantasioistaan ja unistaan. Jungin idea oli ollut taltioida alitajunnan viestejä, olivat ne sitten millaisia tahansa. Pykärillä ja Suovalla ne näyttäisivät viittaavan onnellisen hardcoren suuntaan.

Ja vaikka he kuinka yrittäisivät, he eivät onnistu kätkemään osaamistaan hölmön rytmimaailman ja geneeristen samplejen taakse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...