-->

torstai 20. syyskuuta 2012

Monsters of Pop 2012 (Spotify playlist)

Tein perkeleen hyvän MOP2012-soittolistan. Se oli helppoa.
Oli jopa vähän turhan nopea homma tehdä hyvä soittolista Monsters of Popin tämän vuoden bändeistä. Ei tarvinnut kuin valita omat suosikkinsa niiltä, jotka tunsi ja kuunnella 4-5 biisiä tuntemattomilta ja päättää niistä. Nuorgam julkaisi pari päivää sitten oman soittolistansa, jonka kanssa tämä luonnollisesti menee osin päällekkäin. Ei kuitenkaan kuin puoliksi.

Rakensin soittiksen tällä kertaa sillä ajatuksella, että se pitäisi kuunnella siinä järjestyksessä kuin se on tehty. Eli alkuun on ladattu infernaalinen hittikimara ja lopussa on aavistuksen kokeellisempaa tai tunnelmaltaan viipyilevämpää musiikkia. Joiltain bändeiltä on yksi, toisilta kaksi biisiä.

Itselleni aikaisemmin tuntemattomista bändeistä eniten ihastuttivat norjalainen Razika ja skotlantilainen Holy Esque. Vondt i hjertet on niin loistava biisi, että on suorastaan rikos, etten ollut kuullut sitä aikaisemmin, ja vaikka Holy Esque ei kirjoita maailman omaperäisimpiä biisejä, yhtyeen laulajalla (mikä hänen nimensä on?) on niin käsittämättömän rouhea ääni, ettei voi kuin ihmetellä.

Tänään torstaina alkaa!

TELAKKA MOP - Avajaisbakkanaalit
23.00 THE NEW TIGERS
22.00 BARRY ANDREWSIN DISKO
21.00 AVASAXA
20.00 THE HEARING
19.00 TALMUD BEACH
+ NRGM DJ’S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...