-->

perjantai 4. maaliskuuta 2011

High Highs - Horses


Tänä vuonna yhdistän High Highsin musiikin hyvin vahvasti intuitiopilottimaiseen oloon. Paljon on tehty, mutta aika paljon on tekemättä.

On olemassa ratkaisumalli, jonka mukaan työnsä järjestämällä saa raivattua tilaa tärkeille asioille. U know, neljä laatikkoa. Tärkeät ja kiireelliset, tärkeät ja ei-kiirrelliset, ei-tärkeät ja kiireelliset sekä ei-tärkeät ja ei-kiireelliset. Jos jokin asia kuuluu tuohon viimeiseen laatikkoon, kyseisen tahon ei ehkä kannata ihan hirveästi odotella puhelimensa soivan. Tämä malli toimii periaatteessa joo, mutta siinä on se huono puoli, että vaikka kuinka järjestäisi, töihin käytettävä aika ei kasva sadasta prosentista mihinkään.

Tekemättömiä, mutta suunniteltuja ja tehtävissä olevia asioita:

- Music 3.0:n selittäminen & nettimarkkinoinnin ero sen mukaan, missä kohtaa long tailia bändi on & albumiformaatin tarpeellisuus kuolemastaan huolimatta
- 2nd level -ajattelun loppuminen ja syyt siihen, miksi se on hyvästä kaikille
- Positioinnin tärkeys ja kykyni olla käsittämättä tuplanegaatioita
- Best tracks of helmikuun tekeminen & postaaminen
- Haastattelujen aloittaminen (tosi helppoa & tosi nopeaa & tosi hauskaa)
- Hienon kisan käynnistäminen & hienojen (mutta itselleni ylimääräisten) palkintojen jakaminen niitä enemmän tarvitseville
- Joku järjestelmä & järki näiden postausten kanssa


Horses tuo tietyllä tavalla rauhallisen olon, ja High Highs on täydellinen bändi yöllä kuunneltavaksi.

Tämän päivän jälkeen aloitan neljän viikon loman.(Bandcampin embed-koodi ei aina toimi niin kuin sen pitäisi. Tuossa on tarkoitus olla se biisi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...