-->

torstai 9. joulukuuta 2010

I got fooled/misunderstood by Magenta Skycode


Listailin tämän vuoden parhaita kappaleita, kun mieleeni tuli hauska episodi reilun vuoden takaa. Löysin jopa autenttiset mailit tapaukseen liittyen.

Sat, 07 Nov 2009 11:27:50 +0200
Subject: We're going to climb

Hei,
Teillä oli Tampereella Monsters of Popissa ennakkotilauksessa tuo uusi seiska. Käsittääkseni levyn ilmestymisen kanssa on ollut suurehkoja ongelmia, joten kysymys kuuluukin, pätevätkö nuo MOPin tilaukset? Silloin Klubilla oli aika hieno idea, kun singlen kannen sai piirrätyttää itselleen kustomoidusti. Pidin itse juuri siitä kannesta, joka itselleni tehtiin, joten se olisi hienoa myös levyhyllyyn saada.

Terv,
Antti

Tue, 10 Nov 2009 11:22:35 +0200
Subject: Re: We're going to climb

Hei,
Nyt on varmaan sattunut joku väärinkäsitys ja piirtäjät on ottaneet ennakkovarauksia vastaan ilman meidän tietoa, joten en tiedä edes mistä levystä olisi ollut kyse. Valitettavasti mitään sellaista käytäntöä ei meillä siellä todellisuudessa ollut ja kaikki levyt on toimitettu sekoitettuina (saman taiteilijan levyt ei päädy samaan kauppaan kaikki) jakelijan kautta levykauppoihin ja muutamiin suoraan ja tilanne on nyt se, että ne on loppumassa kaupoista jo. Levy on voinut päätyä mihin tahansa levykauppaan Anttilat mukaan lukien. Voisi olla aikamoinen tuuri jos sen tietyn kannen löydät Tampereen levyliikkeen hyllystä. ;-)

Yst. terv.
Tom


Ostin We're Going to Climbin seiskatuumaisen jostain pääkaupunkiseudun levykaupasta, koska niitä ei aluksi riittänyt Tampereelle, ei ainakaan jokaiseen äänitemyymälään. Minulle piirretyssä kannessa olisi ollut 3d-laseihin ja popparivaatteisiin sonnustautuneet tyttö ja poika, joiden yhteisessä ajatuskuplassa sinkun nimi luki. Olin ajatellut, että siinä olisivat vähän niin kuin minä ja vaimoni.



(btw, no hard feelings etc. rappaaminen ja roiskuminen jne.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...