-->

tiistai 14. joulukuuta 2010

Playboy is jumping on the TRONWAGON!



Olin ajatellut, että Tronin kolmiulotteinen teknoseikkailu olisi roskaa. Eikä mitään perusroskaa, vaan totaalista roskaa. Kaikki elokuvan ympärillä pyörineet aiheet oli pumpattu niin tyhjäksi ennen ensi-iltaa, että olisi ollut vain kohtuullista, jos itse rainan näkeminen olisi lopettanut kaiken Tronista käydyn keskustelun. Näin ei nyt vain taida olla.

Tronin markkinointi on hoidettu upeasti. Cult movie + Daft Punk + mp3 + mp3 + teaser + trailer + nuorennettu Jeff Bridges + mp3 + album leak + album maybe not leak + album teaser + Derezzedin video + keskustelu siitä, onko soundtrack roskaa + Daft Punk -figuurit + Tron-kuulokkeet + positiiviset kolmen ja puolen tähden arviot etc. Internetzissä toimivat brändisuunnittelijat saavat tehdä näppikset savuten muistiinpanoja tämän toistaakseen.

Kun Seattlen kaduille 90-luvun alussa oli alkanut imestyä grunge-muodin mukaisesti pukeutuneita prostituoituja, tiesi, että nyt tämä ilmiö on lopullisesti imetty kuiviin. Tron-elokuvan garderoobiin saattaa olla turhan hankala pukeutua suurkaupunkien kylmillä kaduilla, ainakin näin talvella, mutta Playboyn studiossa näyttäisi olevan ihan tarpeeksi lämmin.



Lisää samaa Playboyn sivuilla. (Get your napkins ready!)

3 kommenttia:

  1. Käsi on pakko vetää lippaan tälläisen tekstin edessä! Huikeeta.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. (What happened? Poistin vahingossa kommenttini.) Tarkoitus oli sanoa, että "Totta! Käsi on pakko vetää!"

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...