-->

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Shine 2009 - Naturally (Acoustic)



Musiikkimakuni on jo pitkään ollut kyllästynyt lainattuun nostalgiaan ja suurelta osin myös aitoon nostalgiaan. Tai ei vais, ei ole. Tai on. Osin. Vähän niin kuin valikoivin osin.

Pidin aikanaan esimerkiksi Larry and the Lefthandedista, Flaming Sideburnsista ja Ladytronista, koska mielestäni ne olivat sekä tyylillisesti että soundillisesti tuoreita. En tiedä oliko ko. bändien peakatessa maailma täynnä hieman yli 30-vuotiaita post alt -tyyppejä, jotka tuhahtelivat niiden retroilulle, mutta siltä se ei ainakaan vaikuttanut. Tiesin, mistä bändit vaikutteensa hakivat, mutta en välittänyt siitä.

Asenteeni on saattanut olla huono Shine 2009:n kohdalla. Minun oli vaikea kuunnella 90-luvun biittejä 90-luvulla, eivätkä ne toimi minulle nykyäänkään. Minusta on tuntunut, että Mikko Pykäri ja Sami Suova ovat päättäneet napata ne 90-luvun elementit, joita kovin moni muu ei vielä ole napannut. Vaikka luultavasti aika moni onkin, mutta en ole kuunnellut niitä, koska u know, etc. Makuasioita.

Se on aika kiva hetki kun ymmärtää jonkin bändin tai kappaleen. Naturallyn akustisen version ansiosta ymmärsin Shine 2009:n. Jos duon musiikki olisi tällaista, tunnustautuisin faniksi. Biittien kanssa Shine 2009 on minulle vain ok.

Taidan olla vähemmistössä.

Naturally (Acoustic) by Shine 2009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...