-->

lauantai 7. toukokuuta 2011

The Oos & Ahhs – 2084


Ooh, I get it, I get it. Niin kuin että 2084, että sata vuotta Orwellin 1984:n jälkeen. Että some things never change. Ja kun tarkkaan kuuntelee, eikä vain taustalla, niin WE'LL BE WATCHING YOU! Ja levyn kannessa amerikkalaiset starsit on vaihettu turvakameroihin, stripesit sälekaihtimiin ja sitten on vielä joku agentilta näyttävä tyyppi, joka tarkkailee. Että instrumentaalinenkin musiikki voi ottaa vahvasti kantaa. Että EVERYWHERE YOU GO!

Mutta silti on bileet. Että kunhan vain on skumppaa ja jumppaa, niin ei paljon väliä, niin kuin ei silläkään ole, että sekä soundillisesti että tuotannollisesti ollaan tutuilla ja ilmeisillä raiteilla.

Mutta vaikka mikä olisi, niin onhan tämä hyvä.

The Oos & Ahhs - 2084 by The Oos & Ahhs

2 kommenttia:

  1. Biisistä en osaa hirveästi sanoa kun en ole tyylilajin ystävä mutta kun kirjallisuusviittauksista puhutaan niin meitsihän on ihan liekeissä! Mainittakoon vielä tuosta levynkannesta että Orwellin NewSpeak on muuttunut näköjään OoSpeakiksi ja Double Think Triple Thinkiksi. Kaikki on viety vähän niinku nextille levelille ja silleen. Tuo kansi menee ehkä jo vähäsen osoittelun puolelle mutta toisaalta, olen ollut huomaavinani että jenkeille kaikki tarvii alleviivata eikä ne siltikään aina välttämättä tajua.

    VastaaPoista
  2. On tossa kannessa se hyvä puoli, että siinä on oikeasti joku idea, ja vieläpä sama kuin itse biisissä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...