-->

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Something good (part 7)

Näillä lauluilla mentiin suuri osa viime viikosta, ja näyttäisi jopa siltä, että kärkikaksikko kiilaa omaan tämän vuoden top50:eeni. Mielenkiintoista tämä musiikkiharrastus. Joka su/ma ilta/yö/aamu viimeisen parin kuukauden aikana olen ajatellut, että alkavan viikon listan on oltava huonompi kuin kuluneen. Mutta aina vain näitä uusia innokkeja eteen sattuu.

Tällä kertaa henk. koht. top viiden ulkopuolelle jäivät sinänsä hyvä Beach Housen I Do Not Care For The Winter Sun ja Flying Lotuksen Kill Your Co-Workers, joka alun perinkin oli mukana vain videonsa vuoksi.

#5 Kids & Explosions - Everything
Tämä ei missään mielessä ole blogin core-materiaalia, mutta jestas sentään, kun on taitavasti tehty. Kids & Explosionsin albumin Shit Computer voi ladata haluamaansa hintaan täältä.


#4 Houses - Soak It Up
Tein viime ja edellisellä viikolla pitkästä aikaa muutaman päivän aamuvuoroa. Jotkut pääsevät liikkeelle ärhäkällä & energisellä musiikilla. Itse heräilen mieluiten Housesen tapaisella fiilistelyllä.


#3 Vampire Weekend - Fight For This Love
Vampire Weekend kävi esittämässä kaksi kappaletta BBC Radio 1:n Live Loungessa. Toinen oli yhtyeen seuraava single Run ja toinen Cheryl Cole cover Fight For This Love. Yhtä sympaattista musisointia kuin aina.

Vampire Weekend - Fight For This Love (Cheryl Cole Cover) by Jackplug

#2 Jeremy Messersmith - Violet!
Aika vähän on tullut kuunneltua ja kuultua Violetin kaltaisia popkaunokkeja. Johtuuko se siitä, että niitä ei osata tehdä vai siitä, että kukaan ei puhu/kirjoita niistä? Beatlesque groove, sävellys, fiilis jne, mutta silti kuulostaa omaan korvaani jopa tuoreelta.


#1 Pintandwefall - King of All The Animals
Kyllähän tätä tuli odotettuakin. Jussi kehui Pintandwefallin uutta biisiä/videota ja oikeassa oli. Tuore, hauska, nuorekas, tarttuva, omaperäinen ja vanhaan materiaaliin nähden hieman erilainen veto. Levy ilmestyy ensi vuoden alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...