-->

perjantai 10. helmikuuta 2012

The Casbah - Flowers

Kuva: Janne Wass

Nyt jumalauta jätkät! Olette tehneet sellaisen avauksen vuoteen 2012, ettei kukaan mahda mitään. Olisiko siinä 12 tai 13 sekunnin kohdalla, kun homma lienee selvä. On odotuksia, lupauksia ja toiveita, ja on lunastuksia, itsensä ylittämisiä ja potentiaalin paisutusta.

The Casbah on ottanut hienon tien kuljettavakseen. Bändi kuulostaa 90-lukulaiselta 60-luvulta, ei niin kuin monet parin viime vuoden aikana ihastuttaneet showgeizaajat tai semipsykedeeliset altsupöristelijät, vaan niin kuin Cool Britannian kultakauden kirkkaimmat nimet. Ei näivettyneesti, retrosti tai yksi yhteen muita kopioiden, vaan tuoreesti, nuorekkaasti ja itsevarmasti. Brittipopin peruselementit ovat vahvasti läsnä, mutta Antti pitää aika helkkarin paljon.

The Casbahin ep All Eyes Open on ilmestynyt. Sitä saa ostettua ainakin keikoilta ja toivottavasti hyvin varustetuista levyliikkeistä. Jos mietit jotta että mikä The Casbash, niin Antin ToughTwelve2012 -listauksessa on jotain lisää.The Casbah Facebookissa ja Soundcloudissa. Tykkää!

3 kommenttia:

 1. HUHUH! mieletön biisi!

  VastaaPoista
 2. The Casbahin EP-julkkaribileet tänään 11.2. Korjaamolla!
  http://www.facebook.com/events/173466696091401/

  VastaaPoista
 3. Toivon tosissani näkeväni jossain Yournalistin elävänä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...