-->

maanantai 6. helmikuuta 2012

Fotoshop - Worries


Komea uusi kappale Fotoshopilta, samaa vahvaa laatua kuin viime vuoden lopulla ilmestynyt albumi Lifeforms. Soundit kivan kaikuisia, vibran käyttö hallussa ja kertsikin lähtee oikein hienosti. Jarno-Erik Faarinen näyttää olevan tilassa, jossa kaikki tekeminen onnistuu.

Fotoshop tarvitsisi levytyssopimuksen.

3 kommenttia:

 1. "Hello this is internetz speaking". Nyt on 20xx eli mihin tarvitaan levydiiliä?

  Joo, sitä kautta saisi laajemmalti tunnustusta, mutta kysyn silti! Voitaisiin pohtia esim. mikä olisi sopiva label.

  VastaaPoista
 2. Kyllä levy-yhtiöille on yhä tarvetta, paljonkin. Esimerkkeinä voi ajatella vaikka Solitin merkitystä kotimaiseen kitaramusiikkiin tai Dominon vaikutusta indiehköön musiikkiin ylipäätään.

  Hyvä levy-yhtiö tarjoaa osaavan markkinointikoneiston, kodin samanhenkisille yhtyeille, uskottavuuden uusien bändien lanseerauksessa, ohjausta joko ulko- tai sisämusiikillisissa asioissa (esim. albumin kannen suunnittelijan tai tuottajan valinnassa), ja tietysti selkeän rangan ja rakenteen koko touhuun.

  Itsekin voi tehdä kaiken, mutta yleensä bändille on apua siitä, että joku muu hoitaa levybisneksen ja itse voi keskittyä rokkaamiseen ja rollaamiseen.

  Mietin tässä, jotta että mikä label Fotoshopille sopisi ja tajusin, etten ihan tiedä, varsinkaan jos pitäisi ajatella jotain realistista.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...