-->

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Yournalist - C'mon People


Kuinka nopeasti voikaan yhtye kasvaa ja kehittyä.

Yournalist on kuulunut kotimaisiin suosikkiyhtyeisiini viime keväänä julkaistusta Nigerian Girlistä lähtien. Yhtyeen debyytti-ep Slippery and Infected oli nuoruuden energialla sävelletty, sanoitettu ja soitettu kokoelma suuntaan jos toiseenkin tempoilevia kappaleita, jotka hehkuivat potentiaalia mutta jättivät kokonaisuuden turhan epäselväksi. Toivoin muutamassakin kirjoituksessa selkeämpää linjaa vampireweekendmaisen poppailun ja modernin altsuilun välillä, ja nyt se näyttäisi löytyneen.

Tällä viikolla julkaistu C'mon People esittelee valmiin yhtyeen. Soundit soivat ammattimaisemmin, jo Nigerian Girlillä ihastuttanut rytmillinen kepeys on tallella, hauskuus ja yllätyksellisyys ovat vahvasti läsnä, kuitenkin jalostetussa muodossa ja No Time to Kill Youlla jyränneet kitarat on sovitettu onnistuneesti osaksi kokonaisuutta.

Sanoitusten puolella Yournalist todisti oivaltavan ja tuoreen otteensa jo debyytti-ep:llään, eikä C'mon People petä silläkään osa-alueella. Another day older I'm closer to death / That's your last thought before you go to bed ja lopun We're all different / all equally dumb -säkeet saavat hymyn huulille, varsinkin kun ne lauletaan niin pistämättömällä tarmolla ja energialla. Lopun I said C'mon! -huudahdus asettuu kärkiviisikkoon populaarihistorian I said C'mon! -huudahdusten laajassa kirjossa.

Toivon sydämestäni, että Yournalist liitää kohti menestystä, mammonaa ja viisinumeroisia levymyyntejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...