-->

perjantai 24. helmikuuta 2012

Spiritualized - Hey Jane


Eipä ärsyttävä kansi. Tosi kiva kattella tollasta näin perjantai-iltapäivänä just vähän ennen kuin laittaa tietokoneen kiinni. Päässä suhisee muutenkin jo valmiiksi. Että en minä tällaista kaivannut tai pyytänyt. Mitään helvetin hypnoosia. Mistä tulikin mieleeni, että keksin hauskan nimityksen miehen sukuelimelle.

Rakkauden kärmyli.

Kaikki naispuoliset työkaverit olivat sitä mieltä, että Antti sua me ei ikinä huolittais meidän aviomieheks, että ihme että sää oot pystynyt löytämään itselles vaimon. Tai ei sanonut. Ne sanoi, että kerro Antti lisää! Kerro! Puhu meille tuhmia! Oi Antti! Antti! Oi Antti! Kuinka sulla voi olla noin lihaksikas kroppa! Anna rakkauden kärmylisi tehdä taikojaan tulikuumien uumiemme ahnaissa salaisuuksien kammioissa!

Ja mää olin ihan että ei se nyt käy, kun vaimo ja lapsi odottavat kotona ja Spiritualizedin uuden sinkun kansi on niin ärsyttävä, että mitä helvetin hypnoosia.

2 kommenttia:

  1. Porton Primaverassa tämäkin bändi tulee nenän eteen näkyville. En oo yhtä vanhaa levyä luukunottamatta hirveesti ehtiny tutustua yhtyeeseen, mutta tämä kuulosti mainiolta! Tattis.

    VastaaPoista
  2. Ladies and Gentlemen We Are Floating in Space on yksi ns. kaikkien aikojen klassikkolevyistä. Jos sitä ei omista, niin kannattaa omistaa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...