-->

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

White Birds - When Women Played Drums


Olisiko aika kuunteluttaa pitkästä aikaa yhtyettä, josta ihan kaikki maailman ihmiset eivät tiedä. Joo-o, joo-o, olisipa hyvinkin, olisipa hyvinkin.

Pensylvaniasta kotoisin oleva White Birds koostuu James Harveysta, Farzad Houshiarnejadista, Mike Cammaratasta ja Chris Radwanskista. Näin niin kuin vinkkinä kannattaa kokeilla lausua ääneen kaikkien bändiläisten nimet mahdollisimman nopeasti, mieluiten tujakassa humalatilassa. Voi päästä fiiliksiin.

Yhtye edustaa nykyindien kaikuisaa lo-fi-laitaa taitavilla harmonioilla ja kauniilla melodioilla kuorruttettuna. Bändin läpeensä laadukas debyyttialbumi When Women Played Drums ilmestyi ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Se on kuunneltavissa Bandcampissa ja Soundcloudissa. Levyltä kannattaa kuunnella ainakin sen nimikkokappale, hienohkosti loppuunsa kehittyvä Mirrors in Mirrors ja avausraita No Sun. Jos yhden biisin vain valitsee, olkoon se We Both Scream, vaikkapa iskevän nimensä vuoksi.White Birds Facebookissa. Kasetinkin voi ostaa, jos on kanttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...