-->

maanantai 27. helmikuuta 2012

Real Estate - In My Car


Kiima 21. huhtikuuta järjestettävää Record Store Daytä kohtaan alkaa nousta. Jälleen kerran yhtyeet ja levy-yhtiöt kertovat julkaisevansa sellaisia limited edition -ihanuuksia, että vailla holttia tai järkiperäistä perustetta ostopäätöksiään tekevät musadiggarit ovat ihan sekaisin. Ainakin Antti on.

Ärsyttäväksi tilanteen tekee sama juttu kuin viime vuonna. Kukaan ei tiedä, mitä julkaisua saa mistäkin maasta ja mistäkin levy-kaupasta, mikä johtaa siihen, että joissakin kaupungeissa levyt revitään käsistä ja toisissa ne jäävät makaamaan hyllyihin viikkokausiksi. Esimerkiksi Stupido myy kaikki omat RSD-julkaisunsa rasvattua salamaa nopeammmin, mutta esimerkiksi _________sta ja ________sta samoja levyjä saa vielä kesähelteidenkin aikaan. Ja tietysti eBaystä, jos haluaa lihottaa jobbareiden lompakkoja. Joka tapauksessa Record Store Day on ihana keksintö, johon itse aion varautua asiaan kuuluvalla huolellisuudella.

Yksi tämänvuotisen Record Store Dayn kuumimmista julkaisuista on Domino Recordsin flexizine Smuggler’s Way, joka on 24-sivuinen lehti viidellä flexidiscillä varustettuna. Lehdessä on Dominon rosteriin kuuluvien artistien kirjoituksia, runoja, valokuvia ja piirrustuksia ja levyillä viisi kappaletta: Dirty Projectorsin You Against The Larger World, Real Estaten In My Car, Cass McCombsin Teachers, John Mausin No Title (Molly) ja Villagersin Shards.

Domino julkaisi muutama päivä sitten Soundcloudissa Real Estaten kontribuution In My Car, joka edustaa sekä levy-yhtiön että bändin tutuksi tekemää korkeaa laatua. Lisää osoitteesta smugglersway.tumblr.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...