-->

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Astrid Swan - Gold Soundz (Burning Hearts Remix)


Eivätköhän kaikki jo tiedäkin, että Solitilla on homma hienosti hallussa. Nick Trianin signaamat bändit ovat linjassa ja laadukkaita, niiden musiikkia promotoidaan nettiajan mukaisesti, pöhinää pidetään yllä juuri oikeat kappaleet julkaisemalla & albumeita streamaamalla, ja jumaleissön, niin tajuttoman hyvällä maulla tehdyillä remixeillä, että voi veikkoset sentään. Stopshakehoneygo arvostaa to the maximum.

Viime viikolla Soliti julkaisi Paperfangsin remixin Big Wave Ridersin kappaleesta Republic of the Average ja eilen vuorossa oli Burning Heartsin uudelleenteko Astrid Swanin Pavement-coverista Gold Soundz. Postmoderneissa vesissä soudellaan.

Burning Heartsin keväällä julkaistu Into the Wilderness saattaa hyvinkin olla vuoden kovin ns. perinteisillä elementeillä rakennettu kotimainen indiepopkappale. Gold Soundzilla kokoonpano (tai osa siitä) operoi erilaisen soundi- ja rytmimaailman kanssa, mutta onnistuu silti. Kappale on kääntynyt pirteämpään ja tanssittavampaan suuntaan, eikä se kuulosta perusremixiltä vaan uudelta tulkinnalta - eli siis juuri itselleni sopivalta.

Jos alkuperäinen Gold Soundz tai Astrid Swanin cover-albumi eivät ole tuttuja, kannattaa tutustua.


Lataa biisi Solitin Soundcloud-sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...