-->

tiistai 25. lokakuuta 2011

Bendagram - Headlights


Etsiskelin illan ratoksi jotain hyvää postattavaa vähän yli tunnin ajan, mutta en löytänyt oikein mitään mieltä kiihottavaa. Kuuntelin hajamielisesti läpi vanhoja Soundcloud-tykkäyksiäni ja tajusin, että jehnan pujut, Bendagram ei ole saanut juuri mitään huomiota Antilta. Siihen nähden, että yhtye on yksi lupaavimmista kotimaisista elektronisen musiikin taitajista, ajattelin suorittaa korjausliikkeellisen toimenpiteen.

Lauri Solinin ja Pekka Tynkkysen muodostama elektroduo on ehtinyt kerätä tietyn määrän kehuja tietyltä määrältä uutta musiikkia seuraavia ihmisiä. Esimerkiksi HS huomioi yhtyeen heinäkuussa listatessaan lupaavia kotimaisia akteja. Bändi on supportannut muun muassa K-X-P:tä, Shine 2009:a ja Junior Boysia.

Monsters of Popissa Bendagram esiintyi lavapreesensinsä puolesta sisäänpäinkääntyneesti, mutta musiikillisesti hyvin itsevarmasti. Olin odottanut viileää ja tummanpuhuvaa groovailua, mutta kaksikko tarjoili monipuolisen rytmeistä ja äänistä koostuneen coctailin, joka ei suoranaisesti temmannut mukaansa, mutta joka piti otteessaan intensiivisyytensä ja vaikeasti selitettävissä olevan jännitteensä ansiosta. Pientä osviittaa yhtyeen esityksestä saa tästä.

Yhtyeen käyntikorttibiisi, loistava Headlights ei välttämätä anna kokonaisvaltaista kuvaa yhtyeen musiikista. Kuulisin mielelläni lisää.

Headlights by Bendagram

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...